Căutare Live

Jill Biden, apariție îndrăzneață într-o pereche de dresuri pe care puține femei le-ar purta. Cum arată ținuta completă

Jill, soția președintelui american Joe Biden, vrea să păstreze tradiția ținutelor impecabile stabilită de predecesoarele sale, astfel că nu încetează să uimească la fiecare apariție.

Jill, soția președintelui american Joe Biden, vrea să păstreze tradiția ținutelor impecabile stabilită de predecesoarele sale

Profimediaimages.ro

Jill, care are 69 de ani, a fost surprinsă recent coborând din avionul prezidențial într-un outfit pe care mulți l-au numit ”îndrăzneț”. Prima doamnă a optat pentru o fustă neagră și dressuri cu forme geometrice.

În completarea ținutei, a venit cu o jachetă în aceeași culoare și botine cu toc. Sigur, apariția ei nu a trecut neobservată nici în social media, acolo unde părerile au fost împărțite. Majoritatea au fost în favoarea ei, însă au existat și destule critici.

Citește și: De ce au purtat fostele Prime Doamne ale SUA mov la inaugurare. Secretul din spatele ținutelor care au fascinat întreaga lume

Cei care au comentat într-un mod negativ outfit-ul lui Jill Biden au comparat-o cu Melania Trump, soția lui Donald, care evita să poarte dressuri de orice fel.

Ce meserie are Jill Biden

Înainte ca soțul său să fie ales președintele Americii, Dr. Jill Biden era profesor de engleză, cu normă întreagă, la Northern Virginia Community College. La acel moment, ea intenționa să-și păstreze locul de muncă.

Soția lui Joe Biden și-a făcut cunoscută această dorință încă din august.

Citește și: Fotografie rară cu Joe Biden și Jill Biden în tinerețe. Soția sa, o domnișoară superbă cu părul bălai și umerii goi

”Dacă ajungem la Casa Albă, voi continua să predau. Este important și vreau ca oamenii să prețuiască profesorii, să le cunoască contribuțiile”, spunea ea pentru CBS Sunday Morning.

Dacă se va ține de cuvânt, Jill Biden va fi singura Prima Doamnă care va deține un loc de muncă plătit în istoria de 231 de ani a acestui rol.

Însă nu este unica premieră. Soția actualului președinte al SUA este și doctorand, titlu pe care niciuna dintre cele care i-au precedat nu l-a deținut.

Ce meserii a avut Joe Biden

Democratul Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit din partea americanilor peste 81,2 milioane de voturi în alegerile din noiembrie anul trecut, cele mai multe pe care un candidat le-a obţinut în istoria Statelor Unite.

Și cariera lui Biden este una impecabilă. El a fost ales senator al statului Delaware în 1973 şi a devenit apoi preşedintele comitetului juridic şi pentru relaţii internaţionale al Camerei.

Citește și: Moment stânjenitor pentru soții Biden: „Ne deschide și nouă ușa cineva?” Ce s-a întâmplat când au ajuns la Casa Albă

După două campanii fără succes pentru Casa Albă, în 1988 şi 2008, el a devenit vicepreşedinte în administraţia Barack Obama, şi a deţinut această funcţie între 2009 şi 2017.

În februarie 2020, el şi-a anunţat intrarea în cursa pentru a deveni candidat democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Biden este cel mai vârstnic preşedinte american.

Katy Perry, dezvăluiri neașteptate despre igiena ei personală. De ce a renunțat să se mai epileze... Soacra Gabrielei Cristea, mărturisiri despre relația pe care o are prezentatoarea TV cu Tavi Clonda. Ce se întâmplă în c...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x