Fotografie rară cu Joe Biden și Jill Biden în tinerețe. Soția sa, o domnișoară superbă cu părul bălai și umerii goi

Jill Biden a devenit acum cea mai importantă femeie din statul american, după ce soțul său, Joe Biden, a devenit oficial președintele Americii. Cum arăta Prima Doamnă în tinerețe.

Fotografie rară cu Joe Biden și Jill Biden în tinerețe. Soția sa, o domnișoară superbă cu părul bălai și umerii goi

Getty

În cadrul ceremoniei de învestire a democratului Joe Biden în vârstă de 78 de ani, Jill Biden a fost în centrul atenției, având o prezență demnă de laudă. Joe Biden a venit la ceremonie având-o la braț pe soția lui, în vârstă de 69 de ani, o doamnă înaltă, filiformă, îmbrăcată într-o ținută impecabilă.

Pentru unul dintre cele mai importante momente din viața sa, Joe Biden a avut alături de el persoane extrem de importante, iar soția sa, Jill Biden, devenită oficial Prima Doamnă a Americii, l-a acaparat cu gesturi tandre și felicitări ori de câte ori s-a aflat în preajma sa.

Momentele de iubire au fost suprinse cu multă atenție de fotografi și transmise în toată lumea, iar la scurt timp au început să circule pe internet și la posturile mari de televiziune din America.

Prima Doamnă a participat la eveniment îmbrăcată într-un palton peste genunchi, albastru deschis, cu mănuși și mască de aceeași culoare și pantofi cu toc, nude. Jill Biden a avut o alură distinsă, demnă de titulatura pe care a primit-o odată cu învestirea soțului său.

Cei doi au o căsnicie de aproximativ 44 de ani și s-au cunoscut la un blind date când Jill Biden avea numai 24 de ani. Doi ani mai târziu cei doi au decis să-și unească destinele și s-au căsătorit la capela Națiunilor Unite din New York pe 17 iunie 1977.

A apărut pe internet o fotografie cu Jill Biden și Joe Biden din tinerețe, când cei doi erau în floarea vârstei. Prima Doamnă era de o frumusețe răpitoare, iar chipul său angelic încununat de o podoabă bălaie este impresionant.

Ce meserie are Jill Biden, Prima Doamnă a Americii

În prezent, Dr. Jill Biden este profesor de engleză, cu normă întreagă, la Northern Virginia Community College și intenționează să-și păstreze locul de muncă.

Citește și: Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto

Soția lui Joe Biden și-a făcut cunoscută această dorință încă din august.

”Dacă ajungem la Casa Albă, voi continua să predau. Este important și vreau ca oamenii să prețuiască profesorii, să le cunoască contribuțiile”, spunea ea pentru CBS Sunday Morning.

În istoria de 231 de ani a acestui rol, Jill Biden va fi singura Prima Doamnă care va deține un loc de muncă plătit. Însă nu este unica premieră. Soția fostului președinte al SUA este și doctorand, titlu pe care niciuna dintre cele care i-au precedat nu l-a deținut.

Joe Biden a depus jurământul ca preşedinte al SUA

Noul preşedinte al SUA Joe Biden a declarat miercuri, după ce a depus jurământul, că aceasta este ziua Americii, a democraţiei şi a dat asigurări că va fi un preşedinte pentru toţi americanii, potrivit news.ro.

Citește și: Jill Biden şi Kamala Harris au întors privirile la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Ce ținute au purtat

Biden a depus jurământul în faţa judecătorului John Roberts, şeful Curţii Supreme, pe o biblie de la Douay-Rheims, de familie, veche de 127 de ani, pe care a depus jurământul la toate învestirile din cariera sa politică.

Democratul Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit din partea americanilor peste 81,2 milioane de voturi în alegerile din noiembrie anul trecut, cele mai multe pe care un candidat le-a obţinut în istoria Statelor Unite. La nivelul electorilor, el s-a impus cu 306 voturi, iar republicanul Donald Trump a primit 232.

Biden a fost ales senator al statului Delaware în 1973 şi a devenit apoi preşedintele comitetului juridic şi pentru relaţii internaţionale al Camerei.

După două campanii fără succes pentru Casa Albă, în 1988 şi 2008, el a devenit vicepreşedinte în administraţia Barack Obama, şi a deţinut această funcţie între 2009 şi 2017.

În februarie 2020, el şi-a anunţat intrarea în cursa pentru a deveni candidat democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Biden este cel mai vârstnic preşedinte american.

Ultimele știri