Jennifer Lopez, acuzată că folosește Botox. Cum s-a apărat diva împotriva acuzațiilor dure: ”Nu mă mai faceți mincinoasă!”

Jennifer Lopez e acuzată din nou că a folosit Botox pentru a-și menține look-ul tânăr și diva hispanică a fost nevoită să se apere.

Cum s-a apărat Jennifer Lopez în fața acuzațiilor că a folosit Botox pentru a-și menține look-ul tânăr

Profimedia

J.Lo e recunoscută pentru look-ul ei ce pare fără vârstă. La 51 de ani, diva hispanică arată la fel ca la lansarea ei în showbiz, potrivit fanilor ei.

Potrivit vedetei, înfățișarea sa tânără nu se datorează intervențiilor estetice pe care le folosesc atât de multe staruri de la Hollywood.

Deși Lopez a susținut de-a lungul timpului că nu a apelat la intervenții estetice pentru look-ul ei tânăr, internauții continuă să o acuze pe aceasta că minte.

Jennifer Lopez susține că nu a apelat la Botox pentru look-ul său tânăr

Diva hispanică a simțit recent nevoie de a se apăra împotriva persoanelor care o acuză că a apelat la Botox pentru look-ul său tânăr.

Citește și: Vedete care au descoperit elixirul tinereții. Care sunt celebritățile care arată neschimbate în ultimii 10 ani

Mai mult, ea susține că aspectul său de invidiat se datorează faptului că e ”drăguță cu alte femei”, scrie Daily Mail.

Într-un interviu cu People, Lopez a vorbit despre motivul pentru care a simțit nevoie să răspundă criticilor online, ce au apărut după ce diva a anunțat lansarea liniei ei cosmetice destinate îngrijirii pielii.

”Eu nu judec pe nimeni,” a declarat Lopez. ”Dacă vrei să apelezi la Botox și alte injectabile, asta e okay! Dau nu vreau ca oamenii să mintă despre mine și să spună ”Oh, încearcă să ne convingă că lucrurile astea funcționează”.”

”Nu, vă spun ce folosesc eu și ce funcționează!” a continuat ea despre tratamentele pe care le folosește și pe care le vinde. ”Nu mă mai faceți mincinoasă, vă rog. Nu trebuie să mint despre așa ceva. Am fost destul de onestă despre toată viața mea.”

”Am simțit nevoie să spun lucrurilor pe nume, dar într-un mod drăguț. Și unul dintre secretele mele de frumusețe e să fiu drăguță cu ceilalți și să susțin femeile. Cred că e foarte important să facem asta unul cu celălalt în loc să încercăm să ne atacăm.”

După ce diva a apărut pe contul personal de Instagram să vorbească despre noua sa linie de îngrijire a feței, mai mulți urmăritori au acuzat-o că, de fapt, folosește Botox și minte despre acest lucru.

”LOL, așa e fața mea! Pentru a 500 oară, nu am folosit niciodată Botox sau alte injectabile sau operații estetice!” a scris J.Lo pentru cei 258.9 milioane de urmăritori de pe Instagram.

”Luați JLO BEAUTY și vă puteți simți frumoși în propria piele” Și uite un alt secret JLO Beauty - încercați să fiți mai optimiști, drăguți și să-i susțineți pe alții. Nu încercați să îi atacați pe alții, asta vă va menține și pe voi tineri și frumoși!”

Pentru a evita intervențiile estetice, J.Lo susține că folosește tratamente naturale

Diva hispanică susține că își menține trăsăturile tinere nu cu ajutorul intervențiilor estetice, ci prin intermediul tratamentelor naturale, precum uleiul de măsline.

“E un secret pe care l-am folosit ani și ani de zile, pentru că funcționează,” a declarat Lopez.

Citește și: Jennifer Lopez, fără urme de machiaj pe chip. Cum le-a răspuns celor care au acuzat-o că și-a făcut operații estetice

“Un lucru important, pe care îi sfătuiesc pe toți să îl înceapă de la 15 ani, chiar mai devreme, e să se dea cu cremă cu protecție solară în fiecare zi. E un mare secret pentru îngrijirea tenului pe care unii oameni îl fac, dar nu prea. Folosesc creme, dar nu își dau cu cremă cu protecție solară în fiecare zi,” a continuat Jennifer Lopez, vorbind despre secretul din spatele tenului ei aproape perfect. “Eu am făcut asta de când aveam 22 de ani.”

Ultimele știri