J.Lo, într-o bluză plină de găuri, care nu i-a permis să-și pună sutien. Apariția fierbinte marcată de diva latino

Jennifer Lopez, frumoasa artistă cu sânge latin, este una dintre cele mai sexy cântărețe din lume, cu un corp de invidiat și o atitudine de diva.

J.Lo, într-o bluză plină de găuri, care nu i-a permis să-și pună sutien. Apariția fierbinte marcată de diva latino

profimedia

În noile fotografii din pictorialul pentru publicația Elle, Jennifer Lopez e mai sexy ca oricând, purtând o bluză roșie decupată. Seria de fotografii a strâns peste 1 milion de aprecieri, iar fanii au copleșit-o cu complimente pe frumoasa diva.

DĂ SWIPE PENTRU A VEDEA POZA!

La vârsta de 51 de ani, Jennifer Lopez surprinde prin aspectul său fizic și formele provocatoare, cu ținute mulate și decoltate, pentru a scoate în evidență felul spectaculos în care arată.

Pe lângă toate aceste amănunte, Jennifer Lopez îmbracă cele mai sexy piese vestimentare, care îi scot în evidență atuurile fizice, în special posteriorul bombat și bustul generos. Ea poartă mereu ținute extravagante, extrem de sexy, pe care nu oricine are curajul să le poarte.

Vacanța exotică, în costume de baie spectaculoase

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, s-a filmat și fotografiat relaxându-se pe o plajă din Miami, Florida, arătându-le tuturor silueta ei de invidiat. Peste costumul de baie, vedeta a purtat un halat Versace asortat, pe spatele căruia era inscripționat “J. Lo”, potrivit Daily Mail.

Într-o altă fotografie J. Lo și-a expus corpul intens lucrat în sala de fitness pe un paddleboard, în timp ce purta un costum de baie verde, care i-a pus în evidență toate atuurile fizice. Toată lumea știe că Jennifer Lopez este posesoarea celui mai sexy posterior și a unei siluete trase prin inel.

Este bine cunoscut faptul că Jennifer Lopez depune eforturi reale ca să arate atât de bine. Vedeta este adepta antrenamentelor în sala de fitness și a unui stil de viață cât mai sănătos.

Jennifer Lopez formează un cuplu cu jucătorul de baseball, Alex Rodriguez

Alex Rodriguez, jucător profesionist de baseball, este unul dintre cei mai norocoși bărbați din lume. El și frumoasa Jennifer Lopez formează un cuplu încă din 2017, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

Jennifer Lopez a avut parte de mulți bărbați atrăgători de-a lungul anilor. Actrița a fost căsătorită de 3 ori. Ojani Noa a fost primul soț, însă căsnicia lor a durat doar un an, din 1997 până în 1998. A urmat căsnicia cu Cris Judd, care a început în 2001 și s-a încheiat în 2003. După ce și cea de-a doua căsnicie a eșuat, Jennifer s-a îndrăgostit de Marc Anthony, cu care a avut cea mai lungă căsnicie, din 2004 până în 2014.

După divorțul de Marc Anthony în 2014, Jennifer Lopez a început o legătură amoroasă cu unul dintre dansatorii ei, Casper Smart, mai tânăr cu 18 ani decât ea. Relația lor nu a mers, iar J. Lo a rămas din nou singură. Alex Rodriguez a profitat de acest amănunt și a cucerit-o pe divă, cu care s-a logodit în 2017.

Ultimele știri