Căutare Live

Joe Biden, gest romantic pentru soția lui. Cum a fost surprins președintele SUA

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, a dat frâu liber sentimentelor sale pentru prima doamnă, Jill Biden, în fața camrelor.

Deși sunt căsătoriți de 43 de ani, Joe Biden continuă să-și surprindă soția cu gesturi mici, fiind extrem de romantic, fără să fie o ocazie specială.

profimedia

Deși sunt căsătoriți de 43 de ani, Joe Biden continuă să-și surprindă soția cu gesturi mici, fiind extrem de romantic, fără să fie o ocazie specială.

Gestul care a stârnit admirația tuturor

Cei doi soți au fost surprinși plimbându-se de mână săptămâna trecută prin curtea Casei Albe, iar președintele SUA nu s-a sfiit de camerele de fotografiat atunci când a hotărât să facă un gest romantic.

Joe Biden s-a aplecat și a cules o păpădie pentru soția lui, dăruindu-i-o zâmbind. Cuplul a urcat apoi la bordul unui avion Marine One pentru a ajunge în Georgia, acolo unde s-au întâlnit cu fostul președinte Jimmy Carter și soția lui Rosalyn Carter.

Prima doamnă a fost plăcut surprinsă. Jill Biden apurtat o rochie cu un imprimeu floral deosebit, cu verde și galben și o mască de protecție cu același tip de imprimeu. La această rochie, Jill Biden a asortat o pereche de sandale galbene.

Citește și: Jill Biden, apariție îndrăzneață într-o pereche de dresuri pe care puține femei le-ar purta. Cum arată ținuta completă

Internauții care au văzut filmarea au apreciat foarte mult gestul președintelui, spunând că “Mă bucur că am ales unn președinte căruia îi pasă de soția lui, dar și de poporul american”. Un alt utilizator Twitter a scris: “Deja am văzut-o pe ea ținându-l de mână pe soțul ei de mai multe ori decât familia Trump pe tot parcursul mandatului”.

Relația lui Joe Biden cu soția sa

Într-un interviu din 2020 pentru CBS Sundnay Morning, Joe Biden a declarat că își iubește soția enorm.

“O să sune stupid, dar mă uitam la ea coborând scările și inima mea încă tresare când o zăresc”, a mai povestit președintele SUA.

În cadrul ceremoniei de învestire a democratului Joe Biden în vârstă de 78 de ani, Jill Biden a fost în centrul atenției, având o prezență demnă de laudă. Joe Biden a venit la ceremonie având-o la braț pe soția lui, în vârstă de 69 de ani, o doamnă înaltă, filiformă, îmbrăcată într-o ținută impecabilă.

Citește și: Moment stânjenitor pentru soții Biden: „Ne deschide și nouă ușa cineva?” Ce s-a întâmplat când au ajuns la Casa Albă

Cei doi au o căsnicie de aproximativ 44 de ani și s-au cunoscut la un blind date când Jill Biden avea numai 24 de ani. Doi ani mai târziu cei doi au decis să-și unească destinele și s-au căsătorit la capela Națiunilor Unite din New York pe 17 iunie 1977.

Ce profesie are Jill Biden

În prezent, Dr. Jill Biden este profesor de engleză, cu normă întreagă, la Northern Virginia Community College și intenționează să-și păstreze locul de muncă.

În istoria de 231 de ani a acestui rol, Jill Biden va fi singura Prima Doamnă care va deține un loc de muncă plătit. Însă nu este unica premieră. Soția fostului președinte al SUA este și doctorand, titlu pe care niciuna dintre cele care i-au precedat nu l-a deținut.

Soția lui Joe Biden și-a făcut cunoscută această dorință încă din august.

”Dacă ajungem la Casa Albă, voi continua să predau. Este important și vreau ca oamenii să prețuiască profesorii, să le cunoască contribuțiile”, spunea ea pentru CBS Sunday Morning.

Sarah Michelle Geller a fost una din cele mai dorite femei ale anilor 2000, dar a fost surprinsă pe picior greșit de pap... Cum arată Oana Moșneagu într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâna stiliștilor. Actrița din serialul Adela și-a surprins...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x