Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Paul Ipate: "Ne-am îmbrățișat și ne-am privit altfel!"

Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, a ajuns, în sfârșit, după cum ea spune, pe plaja la care visează de mulți ani. E plaja unde s-au făcut filmările la scenele de dragoste din Mamma Mia. Și unde Jojo avea să-i facă cea mai tare declarație de dragoste lui Paul Ipate, soțul ei.

Jojo

”Există lucruri pe lumea asta pentru care merită să mergi până la capătul lumii. Iubirea este unul dintre ele. Nu prea mai avem parte de multe momente în doi, însă nu ne putem imagina viața fără familia noastră. Chiar aseară discutam cu Paul Ipate ce vom face când vor crește copiii. Am ajuns la concluzia că nu sunt prea multe de făcut în lipsa lor. Viața noastră este complet alta alături de ei, însa e tot ce ne dorim.

Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Paul Ipate: "Ne-am îmbrățișat și ne-am privit altfel!"

Dezvăluiri din familie! Aurelian Temișan și Monica Davidescu, secretul celor 25 de ani de iubire: "La nervi, ea țipă, eu tac și cer un pahar cu apă!"

Avem parte de micile noastre momente romantice chiar și așa. Câteva secunde în care ne zâmbim și ne îmbrățișăm ne sunt suficiente ca să știm că ne iubim la fel de mult. În vacanța asta am descoperit multe locuri în care ne-am îmbrățișat și ne-am privit “altfel”. Viața e cea mai frumoasă alături de tine, iubirea mea! Mai ales atunci când ne privim așa pe una dintre cele mai romantice plaje din univers! Aici s-au filmat unele scene de dragoste din #MamaMia. Mă bucur că am reușit să ajung în acest loc alături de dragostea mea!”, a scris Jojo, pe Facebook.

Cea mai tare declarație de dragoste o face Jojo. Plănuise și marea vacanță

Jojo plănuise de ceva vreme ”dezertarea” de pe pământ românesc, de altfel, avea să insereze pe Facebook rânduri despre visul ei. Atunci, era ”îngropată” în proiecte pe care voia musai să le ducă la îndeplinire. ”Sunt niște zile pline pentru mine, însă mă bucur de ele din plin. Îmi place tare mult când repet, lucrez și apoi îmi iese. Am o satisfacție extraordinară când reușesc să realizez ce mi-am propus. Ce-i drept, mă mai gândesc din când în când la o piscina… dar voi avea la un moment dat timp și pentru asta”, scria Jojo. Iar momentul a sosit repede!

Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Paul Ipate: "Ne-am îmbrățișat și ne-am privit altfel!"

Lidia Buble, incredibil de sexy. Artista s-a fotografiat fără sutien, iar fanii au înnebunit | Foto

”Până când se trezește tati, ne bălăcim la piscină. Grădina asta e un mic paradis unde dimineața suntem singuri. E locul perfect să prindem primele raze ale dimineții și să ne bucurăm de libertate. Vă îmbrățisez cu raze de soare și un strop de răcoare!”, a scris Jojo.

”Măriuca noastră scumpă și iubită să ne trăiești! La mulți ani Marii si Mariani! Sa fiți înconjurați de iubire, mereu sănătoși și fericiți! Știu că unii dintre voi sărbătoresc, alții nu. Pentru cei ce sărbătoresc, vă doresc o zi cu soare și multă bucurie! Am ajuns cu Măriuca noastră pe una dintre plajele noastre favorite. O sărbătorim azi cu apă turcoaz și nisip fin. E foarte încântată că am ajuns azi aici. Mi-au tot spus și ea și Achim că vor să se întoarcă în Skiathos și până la urmă am reușit!”, este un alt mesaj al artistei dintr-o stațiune îndrăgită.

Recomandari