Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Lidia Buble, incredibil de sexy. Artista s-a fotografiat fără sutien, iar fanii au înnebunit | Foto

În ultima perioadă, Lidia Buble ne-a surprins cu îndrăzneala sa când vine vorba de vestimentație. Artista a atras toate privirile pe Instagram cu ținuta provocatoare pe care a ales-o.

Lidia Buble

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și credincioasă, însă cariera sa în muzică a determinat-o să adopte ținute care sigur nu sunt pe placul părinților ei.

Face ce face și șochează din nou! Lidia nu se cumințește deloc și postează fotografii din ce în ce mai indecente. După ce a făcut deliciul tuturor bărbaților cu ipostazele super fierbinți din vacanță, acum, cântăreața a șocat din nou!

Bombă în muzica românească! Alex Velea și Tzancă Uraganu, colaborarea anului: ”Se lasă greu”

Lidia Buble, fără sutien pe Instagram

Pe contul de Instagram, la InstaStory, Lidia s-a pozat în sânii goi! Nu, nu vă păcălim, iar fotografia din galeria foto stă drept dovadă! Artista s-a fotografiat într-un sacou, însă, a ”uitat” complet de sutien, dar mai ales, să se închidă la nasturi! Însă, a avut mare grijă să nu se vadă mai mult decât ar trebui.

Nu este prima dată când vedeta se postează suuuper sexy. Lidia reușește de fiecare dată să crească temperatura în termometre și ce-i drept, are și cu ce! Artista deține un trup ca tras prin inel și niște atuuri fizice tare apetisante!

Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară. Uite prima imagine cu fiul lui Dani Stoian | Foto

Lidia Buble, incredibil de sexy. Artista s-a fotografiat fără sutien, iar fanii au înnebunit | Foto

Recomandari