Îți dau lacrimile! Leon, încă o victorie în fața bolii! Kamara, filmare emoționantă cu fiul său! | VIDEO

Se bucură de celebritate, însă viaţa i-a dat lovituri grele. Povestea emoționantă a micului Leon, fiul lui Kamara nu este una nouă, dar încă o dată, cei doi reușesc să-și aducă fanii în pragul lacrimilor

Kamara și Leon

Fiecare nouă zi este o binecuvântare în familia lui Kamara, fiind o nouă zi în care micul Leon poate lupta pentru normalitate. După spusele lui Kamara, vinovat ar fi fost un doctor care a anticipat greșit nașterea lui Leon.

Kamara luptă pentru a-și salva băiețelul! Leon ar putea avea o viață normală, însă costurile sunt uriașe: „Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui”

Kamara a vorbit despre debutul bolii

Kamara a povestit în urmă cu ceva timp, felul în care fiul său a dezvoltat paralizia cerebrală: „Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare”.

Cei doi părinți afirmă că acum, în urma celor 5 operații, cel mic face progrese.

Într-un videoclip postat recent pe un site de socializare, Kamara le dezvăluie urmăritorilor ce pași face Leon în fața bolii, acum putând chiar să conjuge verbul „a crește”.

Kamara, declarații emoționante despre copiii lui! Cum arată fiica sa în vârstă de 20 de ani! Stephanie este o tânără și superbă artistă, ce calcă pe urmele tatălui ei! |VIDEO

Ultimele știri