Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Kamara luptă pentru a-și salva băiețelul! Leon ar putea avea o viață normală, însă costurile sunt uriașe: „Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui”

Kamara continuă lupta pentru Leon. Artistul strânge bani pentru tratamentul fiului care până acum a suferit șase transplanturi cu celule stem.

Kamara face eforturi foarte mari pentru a-și salva băiețelul care a fost diagnosticat cu o boală foarte grea.

Ultimele trei intervențiu suferite de micuțul Leon, într-o clinică din Turcia, au avut rezultate excelente.

Fiul lui Kamara are nevoie în continuare de ajutor financiar, ca să poată continua tratamentul. Suma necesară este de 100.000 de euro.

Pentru a putea strânge banii, Kamara a început o campanie în mediu online, „Încă un pas pentru Leon”, pentru toți cei care vor să doneze.

„Leon e un Campion. Un Învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în 3 ani. Tratamentele cu Celule Stem împreună cu Kinetoterapie și cu Ergoterapie au dat rezultate mari.

Acum urmează alți pași: Miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis și apoi Rizotomia Dorsală în Statele Unite, la Doctorul Park.

Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui cu Voia Bunului Dumnezeu.

A știi să fii om, înseamnă mai întâi de toate să te uiți în jurul tău și să faci atât bine cât poti. A face bine e o filozofie de viață”, a scris Kamara, pe pagina sa de Facebook.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro