Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Karmen Minune și soțul ei fac primele declarații despre despărțire. Bogdan Căplescu: „Eu am rugat-o să arhiveze pozele cu noi”

Şi-au şters toate pozele de pe contul de Instagram şi nu se mai urmăreau! Fiica lui Adrian Minune şi soţul ei fac primele declaraţii despre despărţire. Motivul pentru care Bogdan Căplescu și-a dorit să dispară toate pozele cu ei.

Karmen Minune și Bogdan Căplesc

Supărați pe speculațiile care au apărut în ultima vreme, Karmen și Bogdan Căplescu au postat un clip video în care explică tot ce s-a întâmplat în ultima vreme.

„Nu ne-am despărțit și nu ne vom despărți niciodată.”, cu această declarație a început Karmen Minune șirul dezvăluirilor, în timp ce se afla în brațele soțului său.

La rândul său soțul cântăreței, Bogdan Căplescu, a ținut să sublinieze faptul că pozele au fost scoase din dorința lui: Eu am preferat să nu mai fie poze cu mine pe Instagram și cu fetița noastră pentru că eu sunt o fire care preferă mai multe intimitate decât alte persoane și am rugat-o pe Karmen să arhiveze pozele cu noi”

Cei doi spun că și-au dorit intimitate și puțin timp pentru a se bucura de familie și mai ales de copilul lor. Karmen și Bogdan s-au mutat în casă nouă iar acest lucru le ocupă foarte mult timp.

Vreau să înțelegeți că ne iubim mai mult ca niciodată, mai ales că avem o fetiță superbă - a spus Bogdan, ginerele lui Adrian Minune

Sursa: Star News

Citește și: Smiley News. Mesajul lui Adrian Minune, după ce a fost jefuit la Milano: "Au venit mascați, au spart microbuzul"

Recomandari