Antena Căutare

Smiley News. Mesajul lui Adrian Minune, după ce a fost jefuit la Milano: "Au venit mascați, au spart microbuzul"

Adi Minune, invitat să cânte într-unul dintre cluburile de fițe frecventat de românii din Milano, a avut, într-o clipă de neatenție, parte de o surpriză cât se poate de neplăcută, fiind jefuit.

"Fac acest apel pentru a-mi recupera un instrument care mi s-a furat aici, la hotel, din mașină, la Milano. Cei care sunteți din Italia, care puteti da niște telefoane, să mi se aducă intrumentul înapoi, plătim bine-nțeles, pentru că fiecare are meseria lui, fiecare muncim pentru câte ceva... Asta este meseria lor, foarte frumos, au venit mascați, au spart microbuzul și ne-au luat clarinetul! Noi, în seara asta asta trebuie să cântăm, aici, la club... O să cântăm și fără clarinet, dar ar fi mai frumos să ne aducă clarinetul... Mă sună pe mine personal, eu plătesc recompensa să nu i se dea clarinetul înapoi. Adrian plătește... Suntem foarte supărați... Dacă nu se poate, asta este, nu are ce să facă cu clarinetul, că nu face de mâncare", a povestit Adi Minune.

Glume și comentarii pe subiect, marca Oprișan, în materialul video de mai sus!

Rețetă simplă și rapidă de Tartar din ton roșu cu avocado, sfeclă roșie și rodie. O combinație reușită de gusturi într-u... Videoclip nou-nouț, semnat Misha şi Connect-R! "Asul de inimă albastră" i-a adus din nou împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x