Karmen Simionescu, rochia albă cu decolteu abisal. Cum s-a fotografiat fiica lui Adrian Minune

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a atras atenția internauților cu o rochie extrem de provocatoare și cu un decolteu abisal ce nu a putut trece neobservat.

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a atras atenția internauților cu o rochie extrem de provocatoare și cu un decolteu abisal

Instagram

Karmen este o artistă extrem de frumoasă și face senzație cu aparițiile sale incendiare de pe rețelele sociale, acolo unde este foarte activă și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai speciale momente din viața sa. De asemenea, fiica lui Adrian Minune nu ezită să se lase fotografiată în cele mai provocatoare ținute, drept dovadă stau imaginile sale de pe Instagram.

Deși publică des cele mai ispititoare poze, artista a dus totul la un alt nivel cu ultima sa postare, care a întors toate privirile internauților.

Cum arată Karmen într-o rochie cu decolteu abisal

De curând, tânăra a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie care a încins atmosfera. Aceasta a îmbrăcat cea mai sexi piesă vestimentară din garderobă și a pozat într-o ipostază incendiară, care a atras imediat atenția.

Citește și: Karmen Simionescu se mândrește cu o fetiță superbă. Cât a crescut și cum arată acum Rossa

Rochia albă și cu decolteu abisal i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. Mai mult decât atât, Karmen a apelat și la o coafură impecabilă care se potrivește de minune și completează ținuta.

Un lucru este evident, fiica lui Adrian Minune este posesoarea unui trup de invidiat și nu se teme să își afișeze formele apetisante. Imaginea a strâns rapid mai bine 9 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea celor care o îndrăgesc.

Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat așteptate prea mult timp. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturiească că este foarte frumoasă, iar unii dintre ei i-au dezvăluit faptul că seamănă cu o vedetă celebră din străinătate, Kim Kardashian.

Citește și: Karmen Simionescu, cizmele lungi care au atras toate privirile. Cum s-a lăsat fotografiată fiica lui Adrian Minune

"Ești una dintre cele mai frumoase femei din lume." sau "Semeni cu Kim Kardashian 😍", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Karmen este adepta shooting-urilor foto, prin care își pune într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale corpului și superbele trăsături ale feței.

Fiica lui Adrian Minune se bucură de o carieră de succes în industria muzicală și de o mulțime de persoane care o apreciază pentru felul său. De asemenea, artista este o mămică fericită și împlinită.

Karmen se mândrește cu o fiică superbă

La cei 23 de ani, tânăra este mai fericită ca niciodată, lucru evident din postările sale de pe rețelele sociale. Aceasta publică foarte des imagini cu micuța sa, Rossa, care topesc imediat inima fanilor.

Fetița este de o frumusețe răpitoare și a moștenit cele mai frumoase trăsături ale feței de mama sa. Mai mult decât atât, Karmen are o relație foarte puternică și specială cu fiica ei, alături de care petrece cele mai frumoase momente din viața sa.

Ultimele știri