Kate Middleton, ducesa de Cambridge, poartă trei inele pe degetul inelar. Care e semnificația lor

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge care a devenit un simbol de eleganță, a atras atenția criticilor de modă prin felul în care a ales să poarte 3 inele pe degentul inelar.

Se pare că cele trei bijuterii au o însemnătate aparte.

Profimedia

Kate Middleton este una dintre cele mai controversate ducese din familia regală a Marii Britanii, fiind un exemplu de frumusețe, simplitate, eleganță, modestie și stil. De asemenea, ea este lăudată pentru felul în care reușește să-și crească cei trei copii.

De ce poartă Kate Middleton 3 inele pe degetul inelar

De curând, criticii s-au îndreptat atenția asupra celor trei inele pe care pe Kate Middleton le poartă pe degetul inelar de la mâna stângă. Se pare că cele trei bijuterii au o însemnătate aparte.

Inelul de logodnă este o moștenire lăsată de Prințesa Diana fiilor săi, pentru cel care avea să se căsătorească primul și trebuia să ofere inelul de logodnă alesei sale. Kate îl poartă cu sfințenie. Pe același deget, ea mai are un inel cu un safir de 12 carate și unul cu diamante de 14 carate.

Citește și: Meniurile de nuntă ale Familiei Regale din Marea Britanie. Ce delicatese au servit Prințesa Diana și Prințul Charles la eveniment

La o privire mai atentă, se pare că Ducesa de Cambridge poartă încă două inele. Unul este verigheta, făcut din aur din Welsh, iar celălat reprezintă un cadou drag pe care ea l-a primit de la soțul ei, Prințul William.

Cum a început povestea lor de dragoste

Ducele de Cambridge i-a dăruit iubitei sale soții un inel cu diamant, marca Annoushka, în valoare de 995 lire. Se pare că acest cadou a venit după nașterea Prințului George în 2013, potrivit publicației Marie Claire.

Kate și Prințul William trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din familia regală britanică, fiind împreună de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews în 2001. Amândoi locuiau în reședința St Salvator's Hall, dar abia în 2002 și-au dat o șansă ca parteneri.

Ducesa a atras atenția viitorului soț când a defilat în cadrul unui eveniment caritabil. Pe atunci, Kate se întâlnea cu un fost student al instituției de învățământ. După ce s-au despărțit, relația cu William a debutat atât de repede, încât în anul doi de facultate deja împărțeau același apartament. În 2011, s-au căsătorit și în scurt timp au devenit părinți.

Kate Middleton și Prințul William, o casă de lux la Londra

Celebrul cuplu își petrece majoritatea timpului la Palatul Kensington. Conacul fastuos are 4 etaje și mai mult de 20 de camere.

Citește și: Momentele rare în care Kate Middleton flirtează cu Prințul William în public. Ce dezvăluie gesturile tandre ale Ducesei

Kate Middleton și Prințul William locuiesc alături de copiii lor Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, beneficiind de luxul suplimentar al unei a doua case din Norfolk, numită Anmer Hall. Locuința lor din Londra are suficient spațiu pentru cinci săli de recepție, trei dormitoare principale, dressinguri, o creșă de noapte și de zi și încăperi pentru personal.

Casa în care ei își petrec majoritatea timpului este decorată cu mobilă de lux și obiecte de artă de mare valoare.

Ducele și Ducesa și-au arătat reședința londoneză când i-au găzduit pe Michelle și Barack Obama în 2016.

Ultimele știri