Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Ce avere imensă au de împărțit cei doi

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, divorțează de Kanye West după șapte ani de mariaj. Cei doi au de împărțit o avere imensă, ce însumează proprietăți și acțiuni în valoare de 2,1 miliarde de dolari.

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, divorțează de Kanye West după șapte ani de mariaj

Getty Images

Se pare că ultimele luni ale relației lor vor apărea în noul show al familiei Kardashian, notează Sunday Mirror care citează o sursă apropiată cuplului.

Cu toate acestea, este ”foarte puțin probabil” ca West să fie prezent în vreuna dintre părțile noii emisiuni.

De când sunt despărțiți Kim Kardashian și Kanye West

Conform publicațiilor mondene, Kim Kardashian și Kanye West trăiesc separați de luni de zile.

Unele chiar susțin că relația lor a început să se destrame în 2018, când Kanye a spus că ”sclavia a fost o alegere”.

Citește și: Săptămâna fierbinte pe Instagram. Care sunt cele mai hot poze publicate de vedete

Declarația a afectat-o pe Kim, însă și-a dorit să treacă peste acest lucru. Nu la fel de înțelegătoare a fost în vara anului 2020, când Kanye a oferit detalii personale despre relația lor în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale.

La acea vreme, West a insinuat că și-a înșelat soția.

Ce spun copiii lui Kim Kardashian și Kanye West despre divorț

Încă de la primele zvonuri despre divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West, s-a scris că vedeta a fost ”tristă, dar ușurată” după ce a solicitat separarea.

Citește și: Kim Kardashian, apariție spectaculoasă în costum de baie. Ce a atras atenția fanilor | FOTO

”Kim este cu siguranță tristă, dar se simte încrezătoare în decizia de a divorța de el, pentru că știe că este cel mai bine pentru ea și familia ei. Se simte ca divorțată de luni de zile. A trecut mult timp și se simte ușurată că poate, în cele din urmă, să meargă mai departe. Principala ei preocupare este bunăstarea celor patru copii ai lor. Copiii i-au văzut în mare parte, așa că nu este nimic surprinzător.

Kim le-a explicat copiilor că îl iubești pe tata, dar trebuie să fie separați. Nu înțeleg pe deplin ce se întâmplă și sunt deja obișnuiți cu situația. În cele din urmă, a luat decizia de a proceda legal, deoarece era obosită să aștepte.

Citește și: Kim Kardashian, cu lenjeria intimă udă. Cum a avut curajul să se afișeze în public și unde a fost surprinsă | Foto

A încercat să-i dea o șansă. Ea a vrut să facă asta anul trecut. I-a acordat mult timp, dar este doar timpul să mergem mai departe. Nimeni nu a făcut nimic rău. S-au despărțit.”, a mai spus sursa publicației citate anterior.

Recomandari