Kim Kardashian, cu lenjeria intimă udă. Cum a avut curajul să se afișeze în public și unde a fost surprinsă | Foto

Kim Kardashian, idolul adolescenelor, este una dintre cele mai cunoscute femei din lume mai ales pentru formele sale rare pe care nu se sfiește să le expună pretutindeni. De curând, contoversata vedetă s-a afișat în mediul online cu lenjeria udă.

Kim Kardashian, cu lenjeria intimă udă

Hepta

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, și-a făcut apariția într-un costum de baie verde, extrem de provocator, care lasă la vedere detalii intime despre corpul vedetei. Pe lângă imaginea cu adevărat savuroasă, fanii au observat un detaliu extrem de picant, Kim Kardashian are lenjeria intimă udă.

Starleta nu s-a sfiit să se afișeze în public în această ipostază, ba mai mult s-a postat pe Instagram pentru a le oferi un show spectaculos celor 204 milioane de urmăritori.

Deși trece printr-o perioadă tumultoasă a vieții sale, după ce surse din apropierea familiei Kardashian au declarat că Kanye și Kim nu mai formează un cuplu, vedeta pare să se ocupe cât mai mult de bunăstarea sa.

Săptămâna trecută s-a raportat că vedeta din SUA a început deja să-și construiască propria viață departe de fostul ei soț, Kanye, în vârstă de 43 de ani. Ba mai mult. Kim a fost surprinsă scoțând din vila sa colecția impresionantă de 500 de perechi de addidași a fostului său partener.

Deși presa de la nivel global a scris despre despărțirea celor doi, Kim și Kanye nu au dat niciun răspuns oficial de aproximativ o lună de când au apărut zvonurile. Cupul nu a dat nici măcar un semnal că mai sunt împreună, ba din contră locuiesc separat și își mută lucurile.

Detaliu observat de presă după ce s-a zvonit că divorțează Kim Kardashian și Kanye West

Citește și: S-a aflat cine e cel mai bine plătită vedetă din 2020. Cu ce se ocupă și câți bani are în cont

Până nu demult, Kim Kardashian şi Kanye West formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și păreau să aibă o familie perfectă. De curând, afirmațiile potrivit cărora căsătoria lor de șase ani s-a încheiat a zguduit presa, surse spunând că „divorțul este iminent”.

Potrivit cotidianului The Sun, vestea despărțirii celor doi a fost confirmată de mai multe surse apropiate familiei, nemaiexistând vreo cale de întoarcere. În ultimul an, Kim Kardashian și Kanye West au trăi perioade tumultoase cauzate mai ales de tulburările de bipolaritate ale rapper-ului american.

Citește și: Cum a ajuns celebră Kim Kardashian și pe lângă cine a stat, ca să ajungă în față, vedeta cu cea mai controversată siluetă din lumea mondenităților internaționale

Kim Kardashian nu mai poartă inelul de 1,3 milioane de dolari

Zvonurile despre despărțire s-au întețit imediat după ce, în ultimele săptămâni, Kim nu a fost văzută purtând inelul de logodnă, în valoare de 1,3 milioane de dolari, potrivit dailymail.

Potrivit Insider, o sursa apropiată familiei a povestit că doamna Kardashian-West este mai mult decât hotărâtă să pună punct: „Îl păstrează discret, dar au terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt în discuții de soluționare a divorţului”.

Este serioasă în privința examenului de barou, în ideea de a deveni avocat, este serioasă în ceea ce privește campania de reformă a închisorilor. Între timp, Kanye vorbește despre candidatura la președinție și spune alte nebunii, și ea s-a săturat de asta”, a mai spus sursa apropiată familiei.

Cei doi au încercat în ultimul an să aducă relație dintre ei pe făgașul cel bun, însă fără reușită.

Citește și: Așa arăta când e îmbrăcată, dar fără haine e altă persoană! Adevărul despre silueta lui Kim Kardashian în costum de baie, la plajă | Foto

Cuplul s-a căstorit în luna mai a anului 2014, după ce Kim a rămas însărcinată cu primul său copil în 2012. Rapperul dezvăluia cu bucurie în luna 2014 că așteptă să vină pe lume primul său bebeluș. În anul 2013 Kim și Kanye au devenit prăinții fetiței North West.

Ultimele știri