Kitty Spencer a moștenit frumusețea mătușii sale, Prințesa Diana. Cum arată tânăra care a creat numeroase controverse

Kitty Spencer este nepoata Prințesei Diana și un model apreciat. Tânăra a dus o existență liniștită în Cape Town, departe de presa internațională, însă odată ce a revenit în Londra a devenit una dintre țintele preferate ale jurnaliștilor.

Kitty Spencer este nepoata Prințesei Diana și un model apreciat

Profimediaimages.ro

La întoarcerea în Londra, Kitty Spencer a devenit o împătimită a petrecerilor și nu doar acest lucru a adus-o în atenția presei, ci și gusturile sale în materie de bărbați.

Ce fel de copilărie a avut Kitty Spencer

În 1995, părinții lui Kitty Spencer, Charles și Victoria, s-au mutat din Londra în Cape Town pentru a scăpa de blițurile paparazzilor. Tânăra spune că a avut parte de o copilărie simplă, în care a învățat să se bucure de micile plăceri, dar și cum să se gospodărească pe viitor.

Când avea 18 ani, blondina a pozat pentru coperta revistei Tatler, moment care a ajutat-o să-și crească popularitatea.

Citește și: Suma colosală pentru care au fost vândute scrisorile personale ale Prințesei Diana. Ce conțineau acestea

Curând, rândurile dedicate ei în publicațiile mondene vorbeau despre viața sa personală, căci Kitty Spencer a făcut câteva alegeri speciale în materie de bărbați.

Tânăra s-a iubit cu fotbalistul Larry Cohen, însă chiar dacă a confirmat relația, ea a încercat să atragă atenția asupra studiilor ei.

La vremea respectivă, Kitty declara că: ”Obținerea unei diplome bune este cel mai important lucru pentru mine”.

Cine este logodnicul lui Kitty Spencer

În prezent, nepoata Prințesei Diana este logodită cu miliardarul Michael Lewis, în vârstă de 61 de ani.

Citește și: Mesajul emoționant pe care Prințesa Charlotte l-a transmis bunicii sale. Ce i-a scris Prințesei Diana

Deși există o diferență notabilă de vârstă între cei doi, ei trebuiau să se căsătorească în 2020, însă nunta a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Cei doi locuiesc la Londra, într-un conac de lux, pe care chiar Kitty Spencer l-a decorat.

Ea a petrecut mult timp pentru a schimba fața vilei în timpul carantinei de coronavirus. Tânăra a spus că nu regretă faptul că a cheltuit sume uriașe, având în vedere faptul că a petrecut mult timp în interior, în perioada respectivă.

”Am devenit complet absorbită de acest proces, de la tesături până la tâmplărie. Nu-mi pot imagina că este ceva în care voi regreta vreodată că am băgat bani. După ce am petrecut majoritatea anului 2020 acasă, apreciez mai mult ca niciodată spațiul pe care l-am creat.”, a spus ea pentru Style.

Citește și: Prințul Harry, gest emoționant pentru Prințesa Diana în plin scandal cu familia regala britanică

Ultimele știri