La 28 de ani este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, dar nu mulți știu cum arăta Selena Gomez în copilărie

Selena Gomez și-a început cariera ca una dintre vedetele Disney. Vedeta a ajuns pe culmile succesului odată cu rolul din ''Wizards of Weverly Place'', serialul de comedie care făcea furori în 2007, fiind urmărit de adolescenți din întreaga lume. Au urmat alte producții de succes, precum ''Princess Protection Program'' sau ''Another Cinderella Story'', care i-au făcut pe fani să se îndrăgostească de ea. La 28 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, însă puțini își amintesc cum arăta Selena Gomez în copilărie.

La 28 de ani, Selena Gomez este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood

profimediaimages.ro

Selena Gomez se numără printre cele mai cunoscute vedete internaționale. Artista a știut încă din copilărie că vrea să trăiască toata viața în lumina reflectoarelor. Fani din întreaga lume știu cum arată vedeta astăzi, însă nu mulți își amintesc cum arăta Selena Gomez în copilărie.

Cum arăta Selena Gomez când era doar un copil

Selena Gomez era o fetiță de-a dreptul adorabilă în copilărie. Vedeta a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei, printre care zâmbetul inocent și ochii mari și negri.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Pe atunci nu se gândea că va ajunge faimoasă în toată lumea. Totuși, nu i-a luat prea mult timp să își dea seama că visul ei este să fie admirată și auzită. Selena a ales mai întâi calea spre actorie, iar la vârsta de doar 9 ani fanii o vedeau pentru prima dată pe marile ecrane.

Cum și când și-a început Selena Gomez cariera

Selena Gomez și-a făcut debutul în serialul pentru copii ''Barney & Friends''. Au urmat roluri episodice în ''Spy Kids 3-D: Game Over'' (2003), ''Walker'', ''Texas Ranger: Trial by Fire'' (2005) și ''House Broken'' (2006).

Începând cu anul 2007, Selena Gomez a fost aleasă pentru distribuția unuia dintre cele mai populare seriale pentru adolescenți. Selena apărea în fața fanilor în rolul lui Alex Russo în ''Wizards of Waverly Place'', unde a jucat alături de David Henrie și Jake T. Austin. Producția s-a bucurat de un adevărat succes din moment ce s-a derulat până în 2014, de-a lungul a 4 sezoane.

Selena Gomez se laudă cu o carieră impresionantă atât în industria filmului, cât și în muzică. Talentul și frumusețea pe care le are din plin au ajutat-o pe Selena Gomez să devină una dintre cele mai cunoscute staruri internaționale.

Pentru că se numără printre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Selena Gomez a fost dorită de cei mai râvniți bărbați din lume.

Faimoasa artistă s-a iubit cu bărbați celebri, precum Justin Bieber, The Weeknd, Nick Jonas sau Taylor Lautner. Justin Bieber a fost cucerit de frumusețea Selenei, pe care a început să o curteze în 2010. Cei doi au avut parte de o relație extrem de tumultuoasă, cu nenumărate certuri. În 2018, Selena Gomez și Justin Bieber au frânt inimile fanilor când au anunțat oficial că și-au încheiat socotelile, conform thesun.co.uk.

În prezent, se zvonește că superba brunetă a pus ochii pe baschetbalistul Jimmy Butler, un sportiv celebru din NBA, conform dailymail.co.uk. Cei doi nu au apărut încă în fața fanilor drept un cuplu oficial.

Citește și: Vedete îndrăgostite de colanții ultra mulați. Divele care nu se sfiesc să-și ascundă formele generoase sub haine largi

Ultimele știri