La aproape trei luni distanță de moartea Denisei s-a întâmplat ceva incredibil: „Am primit un telefon și de la celălalt capăt al firului...”

Durerea pricinuită de pierderea celei mai dragi ființe a lăsat urme adânci în sufletele celor doi părinți ai Denisei Răducu. În ultima perioadă o serie de întâmplări s-a petrecut, întâmplări pe care apropiații le consideră semne clare că artista încearcă să ia legătura cu cei dragi

Durerea pricinuită de pierderea celei mai dragi ființe a lăsat urme adânci în sufletele celor doi părinți ai Denisei Răducu. În ultima perioadă o serie de întâmplări s-a petrecut, întâmplări pe care apropiații le consideră semne clare că artista încearcă să ia legătura cu cei dragi.

Într-o intervenție televizată, mama regretatei cântărețe a povestit un episod pe care l-a trăit tatăl Denisei de curând: „Cu puțin timp înainte de a afla că este bolnavă, Deni s-a amuzat teribil când a văzut că taică-su îi folosește parfumul și i-a spus că o să-i cumpere unul bărbătesc. N-a mai apucat pentru că a apărut boala. Apoi, la trei săptămâni distanță de la înmormântare a primit un telefon. Cineva de la o firmă de parfumuri l-a contactat și i-a spus că a câștigat un produs de-al lor pentru că este un client fidel. Normal, fusese o confuzie, dar el crede că este un semn că Deni a vrut să ia legătura cu el în acest fel”, a povestit mama artistei.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri