L-a facut tată pentru a patra oară, la 52 de ani. Cum arată blonda pe care Josh Brolin a luat-o de sotie, deși i-ar putea fi fiică

Josh Brolin se numără printre cei mai renumiți actori de la Hollywood. Vedeta are o carieră impresionantă, cu peste 20 de filme la activ, printre care ''Deadpool'' sau ''Men in Black''. Starul reușește să facă față cu brio și rolului de soț și tată. Josh Brolin a devenit recent tată pentru a treia oară, la 52 de ani. Soția sa este o blondă sexy, care i-ar putea fi fiică.

Cum arată blonda pe care Josh Brolin a luat-o de sotie, deși i-ar putea fi fiică

hepta.ro

Josh Brolin este pe lista bărbaților sexy de la Hollywood. De nu mai puțin de 4 ani se iubește cu o blondă extrem de sexy. Din 2016, Kathryn Boyd se bucură de statutul de soție a celebrului star. Superba blondină l-a făcut cel mai norocos bărbat din lume. Josh Borlin este în culmea fericirii după ce în familia Brolin s-a născut un nou membru. Josh Brolin este tată pentru a patra oară.

Josh Brolin a devenit tată pentru a patra oară

Josh Brolin, 52 de ani, este căsătorit cu Katrhyn Boyd, 33 de ani, din 2016. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, în ciuda diferenței mari de vârstă. Actorul se iubește cu o femeie cu 19 ani mai tânără decât el și nu a ținut niciodată cont de gurile rele care ar spune că soția sa i-ar putea fi fiică.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Ba mai mult, a luptat să creeze alături de Kathryn o familie de invidiat.

Kathryn Boyd l-a făcut pe Josh Brolin tată pentru a patra oară. Modelul internațional i-a dăruit o fetiță perfect sănătoasă, chiar în ziua de Crăciun. Micuța Chapel Grace este al doilea copil al cuplului și cel mai frumos pe care fericiții părinți îl puteau primi.

Josh Brolin și Kathryn Boyd mai au împreună o fată, pe Westlyn Reign, în vârstă de 2 ani.

Fanilor nu le este prea greu să vadă cât de fericiți sunt cei doi îndrăgostiți. Amorezii postează des imagini în care apar în ipostaze de-a dreptul adorabile. Fericirea li se citește pe chip.

Și nu este de mirare că Josh Brolin a ales-o pe Katrhyn din atâtea femei frumoase. Blondina se laudă cu o siluetă perfectă și pare că nici nu a trecut prin două sarcini. Actorul are cu ce să se mândrească.

Josh Brolin a mai fost căsătorit în trecut

Josh Brolin are și doi copii dintr-o căsnicie anterioară. Fosta soție, Alice Adair, i-a dăruit un băiat și o fată, pe Trevor Brolin, în vârstă de 26 de ani și Eden Brolin, în vârstă de 32 de ani. Cei doi sunt deja mari și i-au călcat pe urme tatălui lor.

Eden Brolin a moștenit talentul celebrului său tată și a apărut deja în câteva filme, precum serialul ''Beyond'' (2017-2018) și filmul horror ''Arkansas'' (2020).

Citește și: La 63 de ani, e de nedespărțit de logodnică. Cum a fost Dolph Lundgren surprins alături de blonda de 24 de ani

Ultimele știri