Lady Gaga, de nerecunoscut când iese pe stradă. "Stă" pe milioane de dolari, dar în afara scenei preferă să arate obișnuit

Lady Gaga a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază în care puțini oameni au văzut-o vreodată. Artista este înrăita aparițiilor extreme, însă de acastă dată a abortat o ținută extrem de simplă, deși se putea îmbrăca extrem de luxos.

Lady Gaga

Profimedia

Lady Gaga a lăsat la o parte hainele luxoase și a adoptat un stil neconformist, în care nu poate fi recunoscută.

Artista se ascunde sub haine simple atunci când nu este în vizorul camerei, deși trăsăturile sale sunt extrem de atrăgătoare. Și nu este pentru prima dată, vedeta obișnuiește să uite de imaginea de pe scene și să se îmbrace extrem de simplu când iese pe stradă.

Aceasta preferă să nu poată fi recunoscută, însă paparazzi și-au dat seama imediat că este vorba despre celebra artistă internațională. Îndrăgita cântăreață a intrat sub radarul stiliștilor, după apariția neașteptată, însă a fost "iertată" și asta pentru că a ieșit la o masă în Malibu și ar fi riscat să fie năvălită de fani.

Citește și: Lady Gaga, eroare flagrantă de Photoshop la final de 2020. Ce au observat fanii la această poză publicată

De-a lungul anilor, Lady Gaga s-a făcut remarcată atât prin performanțele sale muzicale și chiar cele actoricești, dar și prin intermediul ținutelor inedite, care, de multe ori, au depășit imaginația.

Lady Gaga, drumul spre succesul internațional

Lady Gaga este una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel internațional, care și-a câștigat aprecierea la nivel mondial încă de la primele apariții în muzică.

Aceasta a atins succesul în 2007 atunci când a lansat albumul “The Fame”, pe care apăreau piesele “Poker Face” și “Just Dance”. Cel de-al doilea album al său, landat în 2011, “Born This Way” avea influnțe electro-rock și tehno.

Citește și: Pe ea o cunoaște o lume întreagă pentru stilul său controversat, dar puțin știu cum arată mama lui Lady Gaga

Apoi au mai urmat alte trei albume de succes, în 2013 “Artpop”, în 2014 “Cheek to Cheek”, iar în 2016 “Joanne”. Artista în vârstă de 34 de ani avea să cunoască și succesul în lumea filmului după rolul ei din “A Star is Born”. Pe atunci, datorită chimiei extraordinare pe care o avea cu Bradley Cooper în film și atunci când cântau piesa “Shallow”, presa a speculat că cei doi ar fi devenit un cuplu după ce el s-a despărțit de Irina Shayk, iar artista a rupt logodna cu cel care îi era iubit la acea vreme.

Citește și: Lady Gaga, imagine incendiară de la filmările peliculei House of Gucci. Detaliul care a atras atenția tuturor

Cu toate acestea, se pare că între ea și Bradley este doar o frumoasă prietenie. În prezent, diva se iubește cu Michael Polansky. Relația dintre cei doi a devenit oficială la începutul anului 2020. Michael este directorul executive al Fundației Parker.

Numele de scenă ”Lady Gaga” a fost inspirat dintr-o piesă a trupei Queen – ”Radio Gaga”. Prietenul ei de pre vremea aceea a vrut să-i dea un mesaj în care să includă „Radio Gaga” dar autocorrect-ul a schimbat „Radio” cu „Lady". Cel mai probabil te-ai gândit că ”Lady Gaga” nu e numele real al artistei care a reușit să ia premiul Oscar cu piesa ”Shallow”, în 2019, însă puțini și-ar fi imaginat că are patru nume. Astfel, în certificatul ei de naștere scrie negru pe alb Stefani Joanne Angelina Germanota.

Ultimele știri