Lana Del Rey, cu bustul voluptos la vedere de ziua ei. Cum arată cântăreața la 36 de ani

Lana Del Rey și-a sărbătorit ziua într-un mare fel. Artista în vârstă de 36 de ani a fost fotografiată cu bustul la vedere, într-un sutien care a lăsat la vedere tot.

Lana Del Rey a ]mplinit 36 de ani

Hepta

Lana Del Rey a împlinit 36 de ani și a sărbătorit în mare fel. Artista a publicat o fotografie în care a apărut într-o ipostază foarte provocatoare, așa cum nu au mai văzut-o fanii niciodată.

Lana Del Rey, cu bustul voluptos la vedere, la împlinirea vrstei de 36 de ani

Artista hit-urilor precum „Summertime Sadness” și „Blue Jeans” și-a serbat ziua de naștere alături de familie și de apropiați, dar nu a lăsat această zi să treacă neobservată și s-a lăsat fotografiată într-un sutien care i-a pus în evidență bustul voluptos cu care se mândrește vedeta.

Citește și: Noua piesă a Lanei Del Rey este inspirată de atacurile armate din Ohio și Texas: „Încă îmi caut propria versiune a Americi”

Lana Del Rey s-a lăsat fotografiată de ziua ei, așa cum nu a mai văzut-o nimeni. Artista nu este obișnuită să pozeze provocator, însă cu ocazia zilei sale de naștere, nu a mai ținut cont de nimic și s-a bucurat la intensitate maximă de această zi.

Artista, care de curând a lansat noul album intitulat „Chemtrails over the country club”, a purtat un sutien albastru cu flori, care a lăsat la vedere bustul mare pe care-l deține.

De ziua ei, Lana a avut parte de un tort surpriză, copilăresc, cu o păpușă Barbie, care i-a adus zâmbetul pe buze instant. Vedeta a făcut publice imaginile, iar fanii s-au delectat cu fotografiile postate de ea.

Alături de sutienul cu flori pe care l-a avut pe ea, Lana și-a completat vestimentația cu o pereche de jeanși scurți denim, un element vestimentar care o reprezintă. Artista s-a filmat pe rețelele de socializare, atunci când i-au cântat prietenii „Happy Birthday”, iar imediat după, aceasta a publicat mai multe imagini de la evenimentul discret.

Citește și: Bărbatul care plănuia să o răpească pe cunoscuta cântăreață, Lana Del Rey, a fost reținut de poliție. Individul purta la el un cuțit

„De ziua mea, aș vrea să le mulțumesc prietenilor apropiați și familiei din adâncul inimii mele că sunt centrul fericirii mele. Fiecare zi pe care o petrec pe această planeta frumoasă este o zi bună. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi”, a scris Lana în descrierea imaginilor.

Lana Del Rey, surprinsă de paparazzi când se aștepta mai puțin

Nu este o noutate faptul că Lana Del Rey a luat câteva kilograme în greutate, însă pentru ea, așa cum a declarat de mai multe ori, nu este important acest aspect. Artista a fost surprinsă pe stradă, cu mâna în atele.

Îmbrăcată cu o bluză înflorată, o fustă mini și papuci pufoși, Lana Del Rey a fost fotografiată în fața restaurantului Il Tramezzino, din California. Conform Daily Mail, artista a servit acolo masa și apoi s-a îndreptat spre parcarea restaurantului.

Citește și: Lana Del Rey are o stea norocoasă. Un bărbat înarmat a fost arestat pentru că ar fi intenţionat să o răpească pe celebra artistă

Cu masca de protecție pe chip, părul desfăcut și lăsat pe spate, Lana Del Rey a optat pentru un look natural pentru această ieșire în oraș.

În imagini, mâna stângă a artistei este bandajată și susținută cu ajutorul unei orteze. Fanii și-au manifestat îngrijorarea cu privire la starea de sănătatea a artistei lor preferate, dar vedeta i-a liniștit prin intermediul contului său de Instagram.

Se pare că vedeta a suferit un accident în timp ce se afla la patinaj. Postarea a fost făcută după Crăciun, atunci când vedeta a dorit să le arate fanilor ce cadouri frumoase a primit de sărbători.

Ultimele știri