Bărbatul care plănuia să o răpească pe cunoscuta cântăreață, Lana Del Rey, a fost reținut de poliție. Individul purta la el un cuțit

Un bărbat din Florida, SUA, se află în custodia poliției după ce a mers cu un cuțit la concertul Lanei Del Rey. Potrivit MTV, pe 2 februarie poliția din Orlando a primit informații potrivit căroraun bărbat posta mesaje amenințătoare pe Facebook, care indicau că ar putea plănui să o răpească pe artistă.

Un bărbat din Florida, SUA, se află în custodia poliției după ce a mers cu un cuțit la concertul Lanei Del Rey. Potrivit MTV, pe data de 2 februarie poliția din Orlando a primit informații potrivit cărora un bărbat posta mesaje amenințătoare pe Facebook. Însemnările lui indicau că ar putea plănui să o răpească pe artistă.

Din fericire, bărbatul, care purta un cuțit asupra lui, a fost oprit de autorități înainte să intre la concertul cântăreței.

Bărbatul care plănuia să o răpească pe cunoscuta cântăreață, Lana Del Rey, a fost reținut de poliție. Individul purta la el un cuțit

Departamentul de poliție din Orlando a declarat că suspectul a fost reținut și este acuzat de asalt și tentativă de răpire cu armă albă.

Poliţia a spus că Michael Hunt, în vârstă de 43 de ani, este acuzat de tentativă de răpire cu armă. El ar fi făcut ameninţările pe reţelele de socializare.

"Când a fost reţinut de Poliţie, Hunt avea un bilet la concertul Lana Del Rey şi un cuţit", se arată într-un comunciat.

Născută pe 21 iunie 1985, Elizabeth Woolridge Grant, cunoscută cu numele de scenă Lana Del Rey, este o cântăreaţă şi compozitoare americană. A devenit cunoscută în 2011, graţie melodiei „Video Games”, care a devenit foarte populară pe internet. A lansat cinci albume - „Lana Del Ray” (2010), „Born to Die” (2012), „Ultraviolence” (2014), „Honeymoon” (2015) şi „Lust for Life” (2017).

În ciuda panicii din rândul fanilor săi, Lana Del Rey i-a asigurat pe toți că este bine și că turneul va continua așa cum a fost plănuit.

Sursa: News.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri