Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Larisa Udilă este însărcinată. Cum arată cu burtică de graviduță și în ce lună de sarcină se află

Larisa Udilă a dat vestea cea mare fanilor săi. Aceasta a anunțat că este însărcinată și este mai fericită ca oricând.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Instagram

Larisa Udilă a dat una dintre cele mai mari vești din showbiz-ul românesc din ultima perioadă. Frumoasa brunetă și-a anunțat prietenii din mediul online că este însărcinată și că se află în culmea fericirii, pentru că își dorea de foarte mult timp să devină mămică.

Tânăra se mândrește cu o carieră de succes, o locuință proprie, dar și de un iubit care o răsfață tot timpul. Larisa Udilă și Alexandru Ogică trăiesc o frumoasă poveste de iubire de o perioadă lungă de timp, iar din rodul iubirii lor se va naște o minunăție.

Cum arată Larisa Udilă cu burtica de gravidă

Pentru a-și exprima fericirea pe care o simte în aceste momente, Larisa Udilă a decis să le arate celor 403.000 de urmăritori de pe Instagram cum arată burtica sa de graviduță, iar imaginea a înduioșat inima prietenilor din mediul online.

Pe lângă frumoasa fotografie, tânăra a publicat și un videoclip extrem de emoționant, care a impresionat pe toată lumea și a atras toate privirile. Aceasta le-a mărturisit oamenilor din mediul online că se află în a 16-a săptămână de sarcină, iar burtica sa este extrem de evidentă.

Citește și: Meghan Markle, însărcinată din nou. Prima imagine realizată de Ducii de Sussex după vestea cea mare

"Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp, dar nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el. Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe celălalt, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe pământ.", a spus Larisa Udilă, vizibil emoționată și recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă în acest moment.

Videoclipul a strâns rapid peste 379.000 de vizualizări și foarte multe comentarii din partea oamenilor care o apreciază. Aceștia au ținut neapărat să îi transmită cele mai frumoase gânduri și numai urări de bine.

Larisa Udilă se simte foarte pregătită și își dorește extrem de mult să devină mamă. Aceasta i-a transmis și un mesaj minunăției sale, care se află la ea în burtică.

"Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă. În acest moment de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult de pe acest pământ și îți vom oferi totul. Asta ne dorim!", a mai adăugat ea.

Citește și: Iasmina Hill, românca măritată cu proprietarul Statuii Libertăţii va deveni mamă pentru a doua oară. Ce spune despre sarcină

Tânăra și-a dorit să spună aceste lucruri acum, pentru că și-a dorit ca sarcina să decurgă bine și să nu întâmpine probleme pe parcurs.

Deși nu a spus nimănui că este însărcinată până să dea aceasta veste în online, oamenii care o urmăresc au bănuit-o de acest lucru și i-au comentat la unele fotografii. Un lucru este evident, Larisa Udilă este mai bucuroasă ca niciodată.

Recomandari