Laurențiu Duță și soția lui au împlinit 15 ani de căsnicie. Cum arată cea mai importantă femeie din viața lui

Laurențiu Duță a avut un motiv minunat de a sărbători de vreme ce el și soția sa au împlinit 15 ani de căsnicie. Celebrul artist i-a trimis un mesaj special frumoasei sale soții.

Deși preferă să-și păstreze viața private departe de ochii curioșilor, Laurențiu Duță a postat o fotografie rară alături de frumoasa lui soție.

Instagram

Laurențiu Duță, cântărețul din trupa 3Sud-Est, a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare a căsniciei sale cu Ianula Duță și a postat o fotografie împreună cu ea.

Deși preferă să-și păstreze viața private departe de ochii curioșilor, Laurențiu Duță a postat o fotografie rară alături de frumoasa lui soție. Artistul s-a fotografiat cu Ianula, la masa la un restaurant, amândoi fiind extrem de fericiți.

Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Duță soției sale

Fanii nu s-au putut abține să nu aprecieze fotografia celor doi soți și i-au felicitat în comentarii. Pe lângă cele primite de la urmăritorii săi, și vedete precum Andreea Bănică le-au urat la mulți ani celor doi.

Citește și: Imagine rară cu membrii trupei Trei Sud Est. Cum arătau la începutul carierei muzicale

La descrierea pozei, cântărețul a adăugat:

“La multi ani, noua! 15 ani de casatorie! ❤️❤️”

Povestea de dragoste dintre Laurențiu Duță și soția lui

Laurențiu Duță și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, având o fetiță superbă, pe nume Lorena.

Citește și
Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa
Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă
Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă
Mai multe articole

Ianula Duță, în vârstă de 43 ani, are o siluetă de invidiat. Soția lui Laurnețiu Duță este profesoară de biologie la o școală gimnazială, potrivit profilului său de Linkedin. Ianula Duță a studiat Biologia la Universitatea Ovidius din Constanța, iar pe soțul său îl cunoaște încă de când era elevă.

Așadar, povestea lor de dragoste a început cu mult mai mult timp înainte, iar de 15 ani sunt căsătoriți.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Laurențiu Duță a mărturisit cum a cunoscut-o pe cea care avea să-I devină soție. Cei doi se cunosc din copilărie.

"Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii.

Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună", a povestit artistul.

Citește și: Cum arăta Laurențiu Duță în copilărie. Imaginea care a înduioșat inima internauților

Cum arată Lorena, fiica lui Laurențiu Duță

Cei doi se iubesc și acum ca în prima zi, deși s-au căsătorit în 2006. Rodul iubirii lor este Lorena, fiica lor, care s-a transformat acum într-o frumoasă domnișoară ce a moștenit trăsăturile delicate ale mamei sale.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri