Căutare Live

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, au aflat sexul copilului lor. Soțul Anamariei Prodan ar putea deveni tată în luna mai

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au la capătul căsniciei. Antrenorul este acum într-o relație cu o tânără pe nume Corina “Bilcon” Caciuc și împreună au un copil, potrivit informațiilor apărute în presă. Cei doi au aflat sexul copilului.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au la capătul căsniciei. Antrenorul este acum într-o relație cu o tânără pe nume Corina “Bilcon” Caciuc și împreună au un copil, potrivit informațiilor apărute în presă. Cei doi au aflat sexul copilului.

Hepta

Soțul Anamariei Prodan ar avea un copil cu amanta sa. Antrenorul ar putea deveni din nou tată în luna mai a anului 2022. Potrivit ultimelor informații care au împânzit primele pagini ale tabloidelor, Antrenorul echipei Universitatea Craiova a aflat sexul copilului pe care îl are împreună cu actuala sa iubită.

Acesta este în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan Reghecampf, după ce a declarat public că depune actele de divorț.

Laurențiu Reghecampf și Corina “Bilcon” Caciuc au aflat sexul copilului lor

Conform controlului pe care Corina “Bilcon” Caciuc l-a făcut de curând, aceasta și Laurențiu Reghecampf urmează să fie părinții unui băiat, spun sursele pentru CanCan.ro.

Același site mai notează că există o probabilitate de 80% ca pruncul pe care Corina “Bilcon” Caciuc îl poartă în pântec să fie băiat, dar cu exactitate se va stabili la următorul control unde se vor preleva probe ADN.

Corina “Bilcon” Caciuc ar fi însărcinată în 12 săptămâni și ar urma să aducă pe lume pruncul între datele 15 și 20 ale lunii mai 2022.

Citește și: Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer

La scurt timp după ce tabloidele vuiau, iar primele rânduri erau întotdeauna despre “presupusa amantă a lui Reghe”, Corina “Bilcon” Caciuc a ales să dea primele declarații despre relația pe care o are cu Reghecampf și despre sarcina sa.

De asemenea, iubita antrenorului a fost surprinsă pe stradă, în timp ce se ținea cu mâna de burtă. Imaginile vin să aprindă și mai tare "zvonurile" că Laurențiu Reghecampf ar putea avea un copil cu femeia mai tânără cu aproximativ 20 de ani, dar iată că acestea nu mai sunt zvonuri, ci o certitudine care vine din declarațiile Corinei.

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan pe rețelele sociale, după ce s-a zvonit că s-ar fi pupat cu un bărbat celebru din lumea sportului

”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a declarat Corina “Bilcon” Caciuc pentru CanCan.

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan de primul divorț al său, de Tiberiu Dumitrescu. Totul a fost discret și puțină lume a auzit vorbe rele

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității din Craiova, în vârstă de 46 de ani, a declarat că a demarat procesul de divorț de impresara Anamaria Prodan. Cei doi au împreună o căsnicie de 13 ani, iar anul acesta și-au reînnoit jurămintele.

Iată că relația lor este în acest moment un butoi cu pulbere, flacăra era deja aprinsă încă de când apăreau zvonuri că între ei mariajul se clatină, iar mai apoi Laurențiu Reghecampf adeclarat că a depus actele de divorț.

Mihai Petre, apariție ce i-a amuzat pe fanii de pe Instagram. Ce i-au făcut fetele sale, în timp ce se uita la Asia Expr... Carmen Mihaela nu s-a dezlipit de sicriul lui Petrică Mîțu Stoian. De ce nu apare pe nicio filmare...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x