Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lavinia Pîrva, cu abdomenul la vedere. Uite cum arată soția lui Ștefan Bănică | Foto

Lavinia Pârva s-a decis să îşi schimbe stilul de viaţă şi astfel a reuşit să slăbească spectaculos în ultimele luni. Vedeta a dat jos kilograme bune şi acum se poate mândri cu o siluetă armonioasă, ce atrage privirile tuturor.

Lavinia Pîrva

Instagram / Lavinia Pîrva

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a revenit la silueta pe o care avea în tinerețe și chiar arată mai bine decât înainte să rămână gravidă.

În urmă cu mai bine de un an, vedeta a născut, după o sarcină care i-a adus foarte multe kilograme în plus.

Daniela Crudu, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat vedeta pentru fanii ei | Foto

Iată că la un an de la naștere, vedeta a reușit să slăbească. Sigur, cu mult efort, însă fotografiile demonstrează că totul a meritat.

Lavinia Pîrva a postat recent o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care arată prietenilor virtuali că face mult sport pentru a ajunge la forma dorită. Pe lângă sport, bruneta adoptat şi un stil alimentar sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Lavinia Pîrva trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ştefan Bănică Jr. şi se înţeleg foarte bine. Cei doi sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor, s-au căsătorit, au devenit părinții unui băiețel, însă rar sunt văzuți împreună, mai ales în postările de pe internet.

Toată lumea îl ştie pe Liviu Vârciu, dar puțini știu cum arată iubita lui, Anda Călin! Este extrem de frumoasă! | Foto

Sportul care mi-a dat încredere @hbs_pilates

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Recomandari