Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Lavinia Pîrva a dat cărțile pe față, după o transformare incredibilă! Ce intervenții și-a făcut. „ Îmi place să mă văd frumoasă”

Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică, a dat cărțile pe față, după ce fanii ei au observat la ea o transformare incredibilă. Vedeta a spus ce intervenții și-a făcut ca să își schimbe aspectul fizic.

Lavinia Pîrva.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!”, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

Deocamdată, potrivit vedetei, a apelat doar la unele procedure minim invazive.

„Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+ corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!”, a mai scris ea.

Soția lui Ștefan Bănică a recunoscut că și-a modificat buzele, dar tot printr-o procedură minim invazivă.

„În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!”, a mai scris ea.

„Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, a adăugat Lavinia Pîrva pe contul ei de Instagram, la scurt timp după ce a declarat că își dorește să mai piardă câteva kilograme acumulate în timpul sarcinii.

Recomandari