Lidia Buble, de nerecunoscut! Artista a apărut cu un look nemaivăzut până acum. „Ce ți-ai făcut la părul ăla?!”

Lidia Buble are mai bine de 1,3 milioane de fani doar pe pagina sa oficială de Instagram și se poată lăuda că este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Recent, vedeta i-a surprins pe admiratorii săi cu o poză în care apare cu un look nou, complet schimbat.

Lidia Buble

sursa foto: Instagram

Nu mai este o noutate faptul că Lidia Buble este o artistă de-a dreptul cameleonică. Aceasta reușește de fiecare dată să iasă în evidență nu doar prin vocea sa extrem de frumoasă, ci și prin silueta de invidiat sau stilul vestimentar ieșit din comun.

Elegantă sau excentrică, casual sau glamour, îndrăgita cântăreață știe să facă spectacol și să atragă privirile tuturor indiferent de ținuta aleasă, ca o adevărată divă.

Lidia Buble i-a uimit pe fanii de pe Instagram cu un look ieșit din comun

Cu mai bine de 1,3 milioane de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram, Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Fiecare videoclip al său de pe YouTube are zeci de milioane de afișări, iar ultima piesă lansată lansată cu Vunk se bucură de mult succes la public.

Vezi mai multe poze de senzație cu Lidia Buble în GALERIA FOTO de mai sus!

În prezent, Lidia Buble se poate lăuda că este una dintre puținele artiste din România care a reușit să cucerească inclusiv topuri internaționale. Piesa „La Luna”, realizată în colaborare cu Jay Maly și Costi, a făcut senzație inclusiv în Marea Britanie.

Lidia Buble face senzație pe Instagram

Lidia Buble face senzație pe Instagram

Artista se bucură de o carieră de succes și are numeroase proiecte, dar acest lucru n-o împiedică să încerce să fie cât mai aproape de fanii săi, pe care frumoasa blondină îi alintă ca fiind „bublișorii ei”. Acesta postează des fotografii, clipuri video și story-uri interesante, spre deliciul urmăritorilor săi.

citește și: Lidia Buble, poză de peste 17.000 de like-uri pe Instagram. Cine apare în imagine: „Omulețul meu preferat”

Extrem de iubită pentru sinceritatea și modestia de care dă dovadă, Lidia Buble este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. De curând, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare cu un look ieșit din comun: cu păr drept, de culoare blond extrem de deschis și un machiaj îndrăzneț. Imaginea a făcut senzație și a adunat instant mai bine de șaisprezece mii de aprecieri.

Prin intermediul acestor imagini pe care Lidia Buble nu se sfiește să le arate fanilor ce artist complex este, cine este ea cu adevărat dincolo de scenă, dar și detalii mai puțin cunoscute din viața sa.

La un moment dat, în timp ce se răsfăța într-o cadă plină cu spumă, artista a povestit că face acum, la maturitate, ceea ce nu putea face atunci când era mică, nici ea, și nici frații săi.

citește și: Lidia Buble, cadou neașteptat de la un fan secret! Artista a arătat imediat imaginile: „Anonimule, lasă și tu un bilețel”

„Doamne ferește, astăzi cred că am bătut recordul. Nu vreți să știți cât am stat în cadă. Niciodată nu cred că am stat atât, am stat trei ore și jumătate în cadă! Nu vreți să știți cum am pielea! De fapt, eu cred că acum profit cumva de toată perioada asta, fiindcă eram unsprezece copii, atunci când eram mică. Nu aveai timp să faci baie în cadă, nu aveai timp să lenevești atâta, făceam câte doi-trei odată. Trebuia să lași apa pentru următorii, pentru că nu ne permiteam să ne lăfăim chiar așa, fiecare cu cada lui. Așa că, de fapt, cred că profit de timpul acesta și stau în cadă cât pentru toți anii în care mi-am dorit să stau. Eu în cadă îmi fac planurile de viitor, în cadă am foarte multă inspirație. Nu știu de ce acolo uit de toate și reușesc să-mi fac planuri”, a dezvăluit Lidia Buble, prin intermediul unui video postat pe pagina sa oficială de Instagram.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri