Lidia Buble, cadou neașteptat de la un fan secret! Artista a arătat imediat imaginile: „Anonimule, lasă și tu un bilețel”

Lidia Buble i-a uluit pe fanii de pe Instagram atunci când a dezvăluit ce cadou complet neașteptat a primit de la unul dintre admiratorii săi. Așa cum era de așteptat, mesajul a făcut senzație.

Lidia Buble face senzație pe Instagram

sursa foto: Instagram

Nu mai este o surpriză faptul că Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, aceasta având mai bine de 1,3 milioane de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Cântăreața se poate lăuda cu o carieră de succes și este recunoscută pentru relația specială pe care o are cu fanii.

Lidia Buble a arătat pe Instagram ce cadou a primit de la un fan secret

Chiar dacă are numeroase proiecte și este extrem de ocupată, Lidia Buble găsește mereu timp să fie extrem de activă pe paginile de socializare. Aceasta își ține fanii la curent cu detalii din viața sa și „bublișorii” nu ratează vreo ocazie ca s-o complimenteze sau s-o laude pe frumoasa artistă.

Vezi mai multe poze de senzație cu Lidia Buble în GALERIA FOTO de mai sus!

Lidia Buble, care în luna iunie a acestui an a împlinit vârsta de 27 de ani, i-a surprins pe toți atunci când a dezvăluit ce surpriză a avut, chiar în a doua zi de Crăciun. Cântăreața a primit un imens buchet de trandafiri roșii, simbol al iubirii.

Lidia Buble face senzație pe Instagram

Lidia Buble face senzație pe Instagram

Detaliul intrigant a fost faptul că expeditorul și-a păstrat anonimatul și nu și-a dezvăluit identitatea. Lidia Buble a fost extrem de încântată de această surpriză, dar în același timp și-a exprimat dorința de-a afla cine este admiratorul secret.

citește și: Ce religie are Lidia Buble! Artista a suferit mult în copilărie: „Într-o țară ortodoxă este destul de greu pentru noi”

„Anonimule, data viitoare lasă și tu un bilețel cu numele...”, a dezvăluit Lidia Buble, în cadrul InstaStory-ului cu buchetul de trandafiri roșii.

Lidia Buble face senzație pe Instagram

Lidia Buble face senzație pe Instagram (sursa foto: spynews.ro)

Cum și-a petrecut Lidia Buble sărbătorile de anul acesta

Anul acesta, frumoasa artistă și-a petrecut sărbătorile alături de familia sa numeroasă. Fanii au putut s-o vadă pe aceasta cântând colinde alături de surorile ei (Diana, Estera și Lorena) sau bucurându-se de timpul petrecut alături de cei dragi.

citește și: Cum a reacționat Lidia Buble, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul artistei a fost filmat

Lidia Buble are o familie numeroasă și nu de puține ori artista a făcut dezvăluiri complet neașteptate despre trecutul său. Am aflat că sunt unsprezece frați și că părinții au fost nevoiți să muncească din greu pentru a le oferi tot ceea ce a fost nevoie. Totuși, cântăreața a mărturisit faptul că acest lucru i-a făcut pe ea și pe frații săi să aprecieze mai mult valoarea banilor și să muncească din plin pentru ceea ce își doresc să realizeze.

Lidia Buble face senzație pe Instagram

Lidia Buble face senzație pe Instagram

În vara lui 2020, Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion, simpaticul prezentator al matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Vestea a fost dată chiar de către acesta, prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe pagina sa oficială de Instagram.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lânga mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert si pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să ii sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că ii redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pt tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi...foști iubiți.... actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tânăr iar astazi sunt înțelept.

Copilul râde:
"Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!"
Tânărul cântă:
"Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!"
Bătrânul tace:
"Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!" L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe pagina sa de Instagram.

De atunci, din luna iunie a anului 2020, Lidia Buble nu a părut să aibă o relație oficială cu alt bărbat. Au existat anumite zvonuri cu privire la o posibilă idilă între ea și Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, dar vedeta a dezmințit totul.

Acum, fanii se întreabă cine este admiratorul secret care i-a trimis Lidiei Buble un asemenea buchet imens de trandafiri.

Ultimele știri