Antena Căutare

Lidia Buble, declarații surprinzătoare! Artista susține că nu are regrete: "Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”

Lidia Bublea a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Într-un interviu, artista a vorbit despre modul în care privește ea viața si despre faptul că nu regretă nimic din ce a făcut.

Lidia Buble

avantaje.ro

Artista a povestit în interviul acordat pentru revista Avantaje despre familia ei și părinții pe care îi condideră modele, în ce privește dragostea.

Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Mesajul matinalului dezvăluie motivul separării: "Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine"

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, dar care este foarte unită, după cum declara artista. Despre relația dintre părinții ei, frumoasa Lidia susține că tatăl și mama ei trăiesc o poveste de iubire așa cum rar se întâlnește.

„Noi suntem o familie unită și de mici am fost învățați să avem această dragoste familială frumoasă. Mami și tati trăiesc o poveste de iubire pură, așa cum rar poți vedea. Ei sunt protectorii, mentorii și cei mai buni profesori, atunci când vine vorba de valorile vieții. Familia mea este specială, pentru însăși căldura oferită, prin toate sfaturile date, de când suntem mici până ajungem mari și, mai ales, prin spiritul unic și armonios pe care-l trăim în casă. (…) Fără falsă modestie, familia mea este una ca din povești!„

De ce s-au desparțit Răzvan Simion și Lidia Buble, de fapt! „El încă o iubește foarte mult”

Lidia susține că se consideră o persoană împăcată cu ea din toate punctele de vedere și nu are de ce să se ferească.

„Eu mă consider o persoană cu un stil cât se poate de natural din toate punctele de vedere. Ca artist, sunt cameleonică și-mi place să mă reinventez cu fiecare apariție a mea”.

Ce a postat Lidia Buble, cu puțin timp înainte ca Răzvan Simion să anunțe despărțirea! Fanii au observat un detaliu

De asemenea, artista mai spunea în interviu că nu are regrete, și că nu ar schimba nimic din trecutul ei, întrucât lecțiile de viață au rolul de a ne forma si de a duce la maturizare.

„Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”.

Ce a făcut Răzvan Simion, cu câteva ore înainte de anunțul despărțirii! Matinalul de la Neatza, filmat de fiica sa

Lidia consideră ca perseverența este secretul pentru a obține ceea ce îți doreșți. Vedeta este de părere că vorba din popor „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin:.

„Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană”, a mai declarat Lidia, conform aceleeași surse.

Răzvan Simion, reacție neașteptată chiar în timpul emisiunii! Ce a făcut matinalul, după despărțirea de Lidia Buble

În același interviu, artista povestea și depre faptul că îi place să găteasca supă cu tăiței, care este rețeta ei preferată, învățată de la mama ei.

Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană, încheia Lidia interviul.

What's Up, noi probleme cu poliţia! Artistul a sărit să bată un vecin! |VIDEO... Incredibil! Ce preziceri a făcut Carmen Harra despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x