Lidia Buble, fotografii emoționante cu sora mai mică de ziua ei. Ce urare creștină a ținut să-i facă vedeta Dianei

Lidia Buble o sărbătorește pe sora ei mai mică, Diana. Artista i-a scris un mesaj emoționant.

Lidia Buble, meaj emoționant pentru sora ei, Diana

Instagram

Lidia Buble a ținut să-i transmită câteva cuvinte surorii sale, Diana, care astăzi a împlinit 23 de ani.

Lidia Buble, imagini emoționante cu sora mai mică, Diana. Ce mesaj creștin i-a trimis

Diana Buble, sora mai mică a Lidiei a împlinit 23 de ani, iar sora ei a ținut să-i transmită câteva gânduri frumoase și o urare sinceră de La mulți ani. Mesajul a fost unul personalizat, într-o notă creștină, așa cum se obișnuiește în cultul religios din care fetele fac parte.

Citește și: Lidia Buble, cu gândul la viața sentimentală. Imaginile care vorbesc despre o posibilă relație pe care ar avea-o cântăreața

Lidia Buble își iubește foarte mult surorile și des publică imagini cu ele, însă de această dată, postarea vedetei a venit într-o zi foarte frumoasă pentru ea, sârbătorind-o pe Diana de ziua ei.

Cântăreața a ținut să-i scrie un mesaj emoționant cu această ocazie, iar fanii au fost mișcați de cuvintele frumoase și creștinești pe care Lidia a aținut să i le transmită surorii sale cu care are o relație foarte apropiată și pe care, cu siguranță, o consideră una dintre cele mai apropiate prietene din viața ei.

„La mulți ani binecuvântați, DRAGOSTE! 👭❤️🤗🪐Dumnezeu să te binecuvânteze cu cele mai alese daruri și să te țină pe brațul Lui o veșnicie! Te iubesc cum nici nu-ți poți imagina vreodată! ❤️”, a fost mesajul pe care Lidia l-a împărtășit cu fanii ei.

Imaginile au făcut înconjurul mediului online și imaginile au emoționat pe toată lumea. Lidia Buble a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Noi simțim la fel”, căreia i-au mai urmat și alte hit-uri care s-au auzit săptămâni la rândul. Lidia Buble este una dintre cele mai difuzate artiste în lumea muzicii din România.

Citește și: Lidia Buble, body-ul cu decupaj care a întors toate privirile. Cum și-a făcut artista apariția pe rețelele sociale

Lidia și Estera Buble au avut curajul să se aventureze în reality-show-ul Asia Express, sezonul 4, iar la venirea în țară, după finalizarea filmărilor, fetele au avut câteva impresii cu privire la provocările întâmpinate acolo.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Cântăreața provine dintr-o familie cu orientare religioasă penticostală numeroasă, ea având, în toatl, 10 frați și surori: Diana Buble, Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble.

Citește și: Lidia Buble, schimbare de look neașteptată la întoarcerea din Asia Express. Cum arată acum artista

Despre Lidia se știe încă de la bun început că este o persoană extrem de atașată de familie și a repetat în neunmărate rânduri că, de fiecare dată când va avea ocazia, se va reîntoarce la locul de unde își trage rădăcinile.

Lidia Buble și sora ei, Estera, vor putea fi văzute în noul sezon Asia Express. Cele două au format una dintre echipele care s-au aventurat pe Drumul Împăraților, iar sentimentele care le-au încercat, cu siguranță au fost la înălțime.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri