Lidia Buble, schimbare de look neașteptată la întoarcerea din Asia Express. Cum arată acum artista

Lidia Buble s-a întors din Asia Express și a recurs la o schimbare de look, la care fanii nu s-ar fi așteptat.

Lidia și Estera Buble au făcut față provocărilor Asia Express

Antena 1

Lidia Buble a revenit de curând din Asia Express și în prezent are părul roz. Artista a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale, arătându-le astfel fanilor ce transformare și-a făcut: „Situație roz”, a scris Lidia Buble în dreptul primei imagini postate pe Internet, în care apare cu părul roz.

Într-o postare ulterioară, Lidia Buble apare stând la masă, cu un pahar cu vin în mână. „Prima cină după Asia Express”, a scris vedeta în dreptul fotografiei”.

Fanii au fost încântați să vadă cum arată acum Lidia, la puțin timp după ce s-a întors din aventura vieții sale.

Citește și: Cine este Estera Buble de la Asia Express 2021. Unde locuiește și cu ce se ocupă sora Lidiei

„Admirabilă”, „Superbă”, „Perfectă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei în care Lidia Buble apare cu părul roz.

Ce spun Lidia și Estera Buble despre participarea în Asia Express

Lidia și Estera Buble au acceptat împreună provocarea Asia Express.

„Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi, pentru că, în general, reușim foarte ușor să ne facem plăcute”, spune Lidia Buble înainte de plecare.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Totuși, la fața locului au constatat că oamenii ezită să le ia la autostop, fiindu-le teamă de coronavirus. Surorile s-au mai confruntat și cu probleme de comunicare.

„Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei. Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse se uitau la noi cu dispreț”, au declarat tinerele.

Ce le-a marcat cel mai mult pe Lidia și Estera Buble, în Asia Express

Ceea ce le-a marcat cel mai mult pe Lidia și Estera a fost însăși prima zi de Asia Express:

„Prima zi cred că n-o s-o uităm niciodată. Am fost luați total prin surprindere. Ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii, am alergat cu vreo 40 de kilograme de bagaje. După care să stai să-ți cauzi cazare în 4 ore”, au spus surorile.

Fetele s-au confruntat și cu respingere din partea localnicilor:

„În timp ce toată lumea își bate joc de tine. Efectiv toată lumea râdea de noi. Nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, nu au ce mânca, nu au unde să doarmă. Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă”

Surorile au trecut peste orice fel de rușine și s-au folosit de farmecul lor pentru a-i convinge pe localnici să le ajute:

„M-am obișnuit cu cerșitul. Oamenii chiar sunt buni și ne dau și ne cumpără. Sunt zile în care nici măcar nu cheltuim acel euro. Pur și simplu ne oprim pe stradă și cerem.”

În ciuda greutăților, cele două surori susțin că sunt atât de competitive și de dornice de performanță, încât și-au propus să ajungă în finală:

„Eu mă văd în finală. Nu cred că este un lucru pe care nu l-aș face. La Asia Express poți descoperi cât ești de puternic. Asia Express înseamnă adrenalină, dificultate, necunoscut, stres, un psihic foarte puternic, dar și frumusețe”, au conchis surorile.

După întoarcerea din Asia Express, Lidia Buble le-a transmis un mesaj fanilor.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri