Căutare Live

Lidia Buble, în lenjerie intimă alături de un alt bărbat. Ce făceau cei doi | FOTO

Lidia Buble s-a filmat în lenjerie intimă alături de un alt bărbat. Cine este, de fapt, bărbatul care se afla în aceeași încăpere cu artista?

Lidia Buble

Lidia Buble pare că a trecut deja peste despărțirea de Răzvan Simion, cu toate că au trecut doar două luni de când cei doi foști iubiți au anunțat oficial ruptura, fără a da, însă, prea multe detalii.

Lidia a decis să își concentreze toată atenția asupra carierei profesionale, mai ales după succesul răsunător înregistrat cu una dintre cele mai recente piese lansate.

Andreea Bănică a vorbit despre infidelitate: „Ce să fac dacă îmi place. Acum nu mai am cu cine să mă culc”

Lidia Buble, în lenjerie intimă alături de un alt bărbat. Ce făceau cei doi | FOTO

Cântăreața și-a surprins fanii recent cu o postare în care apărea aproape dezbrăcată alături de un alt bărbat.

Bineînțeles că internauții s-au grăbit să tragă propriile concluzii și au crezut că este vorba despre un nou iubit.

Lidia Buble, în lenjerie intimă alături de un alt bărbat. Ce făceau cei doi | FOTO

Bianca Pop a vorbit despre relația cu Jador. Fosta ispită de la "Insula Iubirii" vrea să îi facă trei copii artistului. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?

Ei bine, nimic adevărat! Bărbatul care se afla în aceeași încăpere cu frumoasa cântăreață este vorba despre cel care îi face masaj cu bambus artistei de câteva luni bune, Dan Bujor.

Acesta este și motivul pentru care vedeta a apărut în lenjerie intimă alături de el.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri