Lidia Buble, într-o pereche irezistibilă de colanți. Cântăreața s-a urcat pe cele mai înalte tocuri de până acum

Lidia Buble reușește să impresioneze cu aparițiile sale atât în public, cât și în mediul online. De curând, cântăreața a lăsat deoparte inhibițiile și s-a pozat într-o ipostază provocatoare într-o pereche de colanți extrem de sexi, cu model floral.

Lidia Buble într-o pereche irezistibilă de colanți. Cântăreața s-a urcat pe cele mai înalte tocuri de până acum

Instagram/Lidia Buble

Cu mai bine de 1,3 milioane de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram, Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, care a atins inima multor români încă de la primele apariții pe micile ecrane.

De curând, îndrăgita artistă a apostat o fotografie îndrăzneață într-o perche de colanți extra mulați, în timp ce poartă o pereche de tocuri înalte, din piele. Look-ul a fost completat de un body și o capă din același material.

Look-ul îndrăzneț este completat de o coafură masculină. Admiratorii săi au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a lăsat fotografiată artista și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor.

Lidia Buble, întinsă pe scări într-o rochie roșie de Anul Nou

Citește și: Lidia Buble, din nou lângă Răzvan Simion, la Neatza. Artista a spus ce simte: "Pot spune că m-am îndrăgostit de la primele..."

Lidia Buble a întâmpinat anul 2021 într-o ținută de excepție. Lidia a purtat o rochie roșie, extrem de decoltată, punându-I în evidență bustul amplu, o pereche de pantofi asortați, ruj roșu și bijuterii aurii. Ea s-a fotografiat stând întinsă de scări, iar poziția în care stă îi pune în valoare picioarele lungi și sexy. Fotografia a strâns peste 36.000 de aprecieri.

Așa cum ne-a obișnuit, frumoasa cântăreață poartă mereu ținute sexy și postează fotografii care îi scot silueta în evidență, fiind foarte admirată de cei 1,3 milioane de urmăritori ai săi.

Lidia Buble gătește în sutien, legată la mijloc cu un lanț. Ipostaza incendiară în care s-a lăsat pozată artista

De curând, cântăreața a lăsat deoparte inhibițiile și s-a pozat într-o ipostază sexy, la grătarul cu jar. Prinsă la mijloc cu un alnț aurit, outfit-ul artistei este compus dintr-un sutien fără cupe, alb și o rochie care o acoperă de la talie în jos.

Citește și: Lidia Buble, fără lenjerie intimă pe Instagram. Detaliul pe care fanii l-au observat la artistă

Look-ul îndrăzneț este completat de o coafură cu bucle, un ruj nude, o manichiură impacabilă, o pereche de ochlari retro și o pereche voluminoasă de cercei. Admiratorii săi au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a lăsat fotografiată artista și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor.

Cântăreața se bucură de o carieră de succes și este totodată și printre puținii români care a reușit să cucerească topurile internaționale, atunci când a lansat piesa „La Luna”.

Citește și: Lidia Buble, poză de peste 17.000 de like-uri pe Instagram. Cine apare în imagine: „Omulețul meu preferat”

Ea a atins inima multor români încă de la primele apariții pe micile ecrane și a ajuns în atentia multora după relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ultimele știri