Antena Căutare

Lidia Buble, din nou lângă Răzvan Simion, la Neatza. Artista a spus ce simte: "Pot spune că m-am îndrăgostit de la primele..."

Lidia Buble și-a făcut din nou apariția la Neatza, pentru a doua oară după ce s-a despărțit de Răzvan Simion. După aproximativ patru luni de la separarea celor doi, îndrăgita artistă apare pe platourile de filmare pentru a-și face cunoscută colaborarea muzicală cu Vunk, ”Vino, du-te”.

Lidia a pășit încrezătoare în emisiunea în care, altădată își regăsea iubirea cea mare. A doua apariție a distinsei artiste a fost diferită, timpul pare să fi șters dorul și rănile despărțirii, iar viața profesională a ocupat locul întâi în clasamentul priorităților.

Vorbește cu multă ardoare și zvâc despre ceea ce a fost înzestrată să facă: muzică.

Dani preia cârma conversației și o salută pe Lidia: "Bună dimineața, Lidia!"

"Neața, Dani!", spune Lidia.

"E totul bine? Nu știu, nu te-am mai văzut de foarte mult timp!", continuă Dani Oțil.

"Păi dacă nu mai suntem vecini! (râde). Da, este totul foarte bine, mă bucur foarte tare că piesa merge foarte bine. Ne bucurăm din suflet am reușit să ajungem din nou la sufletele oamenilor și mergem tot înainte", spune Lidia, cu zâmbetul pe buze.

"Dar de ce ești tu pe piesă. Cine, ce pile ai avut?", întreabă Dani.

"Eu îi apreciez de foarte mult timp pe băieții de la Vunk și mi-am dorit foarte mult o piesă cu ei și cred că acum s-au aliniat planetele și cred că acesta a fost momentul potrivit potrivit pentru noi să lansăm o piesă. Pentru mine este important să îmi placă de la primul play și să îmi placă îainte de a ajunge la refren. Iar pot să spun că de această piesă ”Vino, du-te” m-am îndrăgostit de la primele acorduri. Mi-a plăcut foarte mult și am zis gata, asta este piesa. Am făcut o treabă tare faină și am avut o chimie bună", spune Lidia.

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire, pe sticlă, de la despărțire! Ce și-au spus și cum au reacționat cei doi, când s-au văzut față în față! | Video

Dani Oțil, în stilul lui caracteristic, încearcă să afle cu cine vine și cu cine pleacă Lidia de la studio, ba chiar pe unde mănâncă, acesta sesizând că de fiecare dată când se întâlnește cu artista ea este singură în mașină.

"Lasă că aflu eu mai multe despre Lidia, trebuie doar să-mi întind antenele mele de mătușic", încheie Dani.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble, după cinci ani de relație

Lidia Buble, din nou lângă Răzvan Simion, la Neatza. Artista a spus ce simte: "Pot spune că m-am îndrăgostit de la primele..."

În urmă cu mai bine de patru luni de zile, Răzvan Simion anunța pe contul său de socializare, că el si Lidia se despart.

O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să ii iert pe ceilalti pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să ma iert pe mine.
Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.
Ce am învațat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.
Astăzi Lidia nu mai este fericită lânga mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert si pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să ii sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că ii redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.
Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pt tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi...foști iubiți.... actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tânăr iar astazi sunt înțelept.

Copilul râde:
"Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!"
Tânărul cântă:
"Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!"
Bătrânul tace:
"Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!" L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!

Vestea despărțirii celebrului cuplu a șocat lumea mondenă, dar și pe admiratorii celor doi. Cei doi s-au despărțit după o relatie de cinci ani, însă au făcut-o în cel mai civilizat mod cu putință.

Chiar dacă relația lor nu a mai funcționat, cei doi au ales să ramână în continuare prieteni și colaboratori, după cum declară chiar Răzvan în mesajul de adio postat pe contul său de Instagram, la vremea respectivă.

Urmăriți cum a decurs prima întâlnitre într-un platou de televiziune, dintre Răzvan și Lidia, la o lună de la momentul despărtirii lor > > > AICI

Prognoza Meteo, 29 septembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Dani Oțil, amănunte de la petrecerea burlacilor organizată de Răzvan Simion: "A fost fără femei. Am plâns"...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x