Lidia Buble nu s-a mai pozat niciodată așa! În lenjerie și întinsă pe scări, artista a lăsat deoparte inhibițiile

Elegantă și feminină într-un mod original, Lidia Buble reușește să impresioneze cu aparițiile sale atât în public, cât și în mediul online. De curând, cântăreața a lăsat deoparte inhibițiile și s-a pozat într-o ipostază sexy, întinsă pe scări

Lidia Buble nu s-a mai pozat niciodată așa! În lenjerie și întinsă pe scări, artista a lăsat deoparte inhibițiile

Instagram/Lidia Buble

Admiratorii Lidiei Buble au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a lăsat fotografiată artista și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor.

Așa cum ne-a obișnuit, frumoasa cântăreață poartă mereu ținute sexy și postează fotografii care îi scot silueta în evidență, fiind foarte admirată de cei 1,3 milioane de urmăritori ai săi.

Look-ul îndrăzneț este completat de o coafură cu bucle, un ruj roșu, o manichiură impacabilă și două inele mari. Cântăreața, care în luna iulie a împlinit vârsta de 27 de ani, i-a surprins din plin pe admiratorii săi cu fotografia în lenjerie

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile care taie răsuflarea.

Ea a atins inima multor români încă de la primele apariții pe micile ecrane și a ajuns în atentia multora după relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Lidia Buble gătește în sutien, legată la mijloc cu un lanț

De curând, cântăreața a lăsat deoparte inhibițiile și s-a pozat într-o ipostază sexy, la grătarul cu jar. Prinsă la mijloc cu un alnț aurit, outfit-ul artistei este compus dintr-un sutien fără cupe, alb și o rochie care o acoperă de la talie în jos.

Citește și: Lidia Buble, din nou lângă Răzvan Simion, la Neatza. Artista a spus ce simte: "Pot spune că m-am îndrăgostit de la primele..."

Citește și: Lidia Buble, fără lenjerie intimă pe Instagram. Detaliul pe care fanii l-au observat la artistă

Look-ul îndrăzneț este completat de o coafură cu bucle, un ruj nude, o manichiură impacabilă, o pereche de ochlari retro și o pereche voluminoasă de cercei. Admiratorii săi au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a lăsat fotografiată artista și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor.

Cântăreața se bucură de o carieră de succes și este totodată și printre puținii români care a reușit să cucerească topurile internaționale, atunci când a lansat piesa „La Luna”.

Ultimele știri