Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

LIdia Buble, melodie nouă! Artista a lansat piesa, "Cu ochii ăia verzi", o balađă romantică, superbă! | VIDEO

Lidia Buble lansează piesa „Cu ochii ăia verzi”, care este o baladă romantică si sensibilă. Superba melodie este ca un mesaj al celor care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar care păstrează, totuși, distanța.

Lidia Buble, lanseqaza piesa noua

Lidia Buble lansează piesa „Cu ochii ăia verzi”, o baladă romantică si sensibilă, pentru cei care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar plini de timidate rămân totuși neobservați. Deși, iubirea este cel mai frumos sentiment, atunci când doi oameni se îndrăgostesc, nu știu dacă și cel pe care inima l-a ales, îi vede.

Melodie este compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, versurile piesei sunt o declarație de iubire, una pe care poate multi dintre noi nu au curaj să o împărtășeasca, dar în care se vor regăsi.

INNA, dezvăluiri incredibile despre trecutul ei! "Preferam să-mi iau o palmă, două!" | Video

Deși, clipul te pune față în față cu o Lidia foarte sexy, artista joacă rolul femeii neobservate de cel de care este îndrăgostită, cea care știe când este supărat, care ar fi știut să aline orice durere și care ar fi avut grijă de „ochii ăia verzi” ce o urmăresc mereu.

Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii

"Iubirile ce se reflecă in ochii verzi sunt ca un dans al stelelor căzătoare pe care ti le ai dori mai mult timp desenate pe cerul noptii. Eu am ochii verzi. Uneori tristi, mereu mari dar intotdeauna verzi.", spunea Lidia Buble.

Connect-R a dezvăluit secretul! De ce a recurs la schimbarea radicală de look, care-l face de nerecunoscut? "Hai ca vă spun adevărul!" | Video

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat single-uri ca „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Sînă) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

În octombrie 2017, artista a lansat „Cămașa”, apoi și-a surprins bublișorii cu hitul „Sub apă”.

În 2018 a lansat „Tu”, urmat de, „Asta sunt eu”, o piesă sinceră și prima colaborare dintre artistă și What’s UP. A lansat apoi „Undeva la mijloc”, iar în octombrie, Lidia a colaborat cu Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume, pentru „Margarita”. „Lacătul și femeia”, un single de succes lansat de către artistă în urmă cu cinci luni, a cucerit topurile de specialitate și a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

Care este numele real al lui Nicole Cherry! Ce scrie în buletinul artistei

La începutul lunii mai, artista a colaborat cu Jay Maly și Costi pentru „La Luna”, un single cu vibe-uri latino si versuri în spaniolă, pentru cei cu „sangre caliente”.

Urmăriți noua piesa a Lidiei Buble, accesând clipul video de mai jos.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro