Liliana Ștefan, total schimbată după despărțirea de Dan Bittman. Cu ce se ocupă acum și de ce nu a mai funcționat relația lor

Liliana Ștefan și-a dorit foarte mult ca relația dintre ea și Dan Bittman să funcționeze și cu siguranță și el a vrut același lucru, însă după 25 de relație, aceștia au ales să se despartă. Iată motivele.

Liliana Ștefan a devenit terapeut

Instagram

După o frumoasă relație de 25 de ani, în care au luat naștere trei copii, toți băieți, iată că în urmă cu un an, Liliana Ștefan și Dan Bittman au decis să facă public faptul că nu mai formează un cuplu.

Liliana Ștefan și Dan Bittman nu mai formează un cuplu de aproape 5 ani

Cei doi au ales să se despartă în urmă cu peste 4 ani și deși au mai locuit împreună cam 3 ani de zile în aceeași casă, iată că nu au găsit o cale de împăcare, iar de mai bine de un an, ei nu mai locuiesc împreună.

Însă pentru Liliana, această schimbare pare să fi fost una benefică, dat fiind transformarea prin care a trecut din punct de vedere profesional și nu numai.

Acum se simte împlinită și este foarte pasionată de ceea ce face în carieră la momentul actual. Iată că Liliana Ștefan în prezent este un foarte bun terapeut și este foarte pasionată de ceea ce face.

Citește și: Fotografie de colecție. Dan Bittman, alături de doi dintre băieții săi!

Liliana Ștefan, fost parteneră de viață a lui Dan Bittman, a devenit terapeut

Liliana Ștefan este acum terapeut și se dedică total rezălvării problemelor aomenilor.

„Am folosit perioada în care am fost nevoiți să stăm în carantină prelungită, pentru a mă perfecționa într-un domeniu pe care nu l-am comunicat până acum. Și cum baza este studiul, asta am făcut. Pentru că am avut acest timp la dispoziție, mi-am permis să merg în profunzimea cunoștințelor necesare: anatomie, fiziologie, elemente din zona energetică, a decodajului psiho-emoțional etc. Este o zonă în care, pur și simplu, trebuie doar să privești ființa umană în totalitatea ei, pentru că nu avem cum să separăm natura surselor din care suntem creați. Avem atât corp fizic, dar și un corp emoțional, și energetic. Și asta nu spun doar terapeuții new age, ci o spun, mai nou, chiar și oamenii de știință”, spune ea pentru click.ro.

Citește și: La mulți ani, Dan Bittman! Artistul a împlinit 56 de ani: ”Nu îmi doresc nimic”

„Am fost și sunt, pentru că eu consider că viața personală a fiecăruia trebuie să rămână exact așa cum spune și numele: personală. Cred că este o abordare sănătoasă și corectă", a spus Liliana Ștefan, făcând subtil aluzie la faptul că acesta ar fi fost motivul pentru care relația dintre ea și Dan Bittman nu ar mai fi funcționat. Ei nu i-a plăcut vizibilitatea și nici să ofere detalii în presă despre viața lor, ca și familie.

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu au fost căsătoriți, dar au avut o relație de 25 de ani

„N-am reușit să facem chiar 30 de ani. Îmi pare rău, dar ce să fac? La noi nu s-a pus problema de inel. Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu acolo este secretul. Ne-am zis că atunci când nu o să ne înțelegem o să ne permitem să ne despărțim”, a precizat Dan Bittman, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și: Dan Bittman vorbește pentru prima dată despre separarea de mama copiilor săi. Ce relație are artistul cu Liliana Ștefan acum

Dan Bittman a vorbit și despre relații anterioare, în care, după despărțire, a reușit să păstreze relații de prietenie, ceea ce nu s-a întâmplat și în cazul mamei celor trei copii ai săi.

„Cu Liliana nu am reușit lucrul ăsta, spre mâhnirea mea. Dar sper că poate în timp asta poate deveni o țintă. Sper că pe viitor să avem o relație normală. Am încercat să-i explic că de dragul celor trei copii pe care i-am făcut din dragoste am putea să încercăm să mai pilim un pic din asperitățile astea de acum. Din păcate nu reușim în momnetul ăsta, dar eu nu sunt convins că nu o să reușim până la urmă”.

Ultimele știri