Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dan Bittman vorbește pentru prima dată despre separarea de mama copiilor săi. Ce relație are artistul cu Liliana Ștefan acum

Dan Bittman a povestit că după aproximativ 30 de ani de relație cu mama copiilor săi, și-ar dori să poată fi prieteni, însă acest lucru nu se întâmplă, deocamdată.

Dan Bittman a vorbit pentru prima dată despre separaraea de mama copiilor săi

Antena 1

Dan Bittman a vorbit la Antena Stars despre relațiile lui anterioare și despre relația cu mama copiilor săi, Liliana Ștefan.

Artistul a dezvăluit că el și Liliana au făcut 3 copii din dragoste și că în prezent, după despărțire, și-ar dori să fie într-o relație de prietenie cu femeia alături de care a trăit 25 de ani, însă acest lucru nu se întâmplă, deocamdată.

Artistul a precizat că își dorește să petreacă mai mult timp cu copiii lui:

„De ceva vreme sunt despărțit de mama copiilor și încerc să fiu tată, chiar și de weekend”, a precizat dan Bittman.

Citește și: Dan Bittman a confirmat desparțirea de Liliana Ștefan. Cine e femeia cu care s-a iubit timp de 25 de ani

Artistul a reamintit că nu a fost căsătorit cu Liliana Ștefan, dar au fost împreună 25 de ani, timp în care au făcut 3 copii.

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu au fost căsătoriți, dar au avut o relație de 25 de ani

„N-am reușit să facem chiar 30 de ani. Îmi pare rău, dar ce să fac? La noi nu s-a pus problema de inel. Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu acolo este secretul. Ne-am zis că atunci când nu o să ne înțelegem o să ne permitem să ne despărțim”, a precizat Dan Bittman, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Dan Bittman a vorbit și despre relații anterioare, în care, după despărțire, a reușit să păstreze relații de prietenie, ceea ce nu s-a întâmplat și în cazul mamei celor trei copii ai săi.

Citește și: Monica Odagiu, presupusa iubită a lui Dan Bittman, prima declarație după ce presa a scris că s-au despărțit

Dan Bittman, despre Liliana: Nu am reușit să fim prieteni, spre mâhnirea mea

Artistul a precizat că a încercat să-i explice Lilianei că ar trebui să lase la o parte asperitățile, însă acest lucru nu se întâmplă deocamdată.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Cristina Vasiu, face furori cu primul ei travesti, transformată în Dan Bittman

„Cu Liliana nu am reușit lucrul ăsta, spre mâhnirea mea. Dar sper că poate în timp asta poate deveni o țintă. Sper că pe viitor să avem o relație normală. Am încercat să-i explic că de dragul celor trei copii pe care i-am făcut din dragoste am putea să încercăm să mai pilim un pic din asperitățile astea de acum. Din păcate nu reușim în momnetul ăsta, dar eu nu sunt convins că nu o să reușim până la urmă”.

Anunțul despărțirii venea acum câteva luni, când Liliana Ștefan le spunea fanilor că la 50 de ani a devenit studentă:

„Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme. Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea. Cei care ma cunosc personal indeaproape m-au sprijinit si incurajat, asa ca iata jurnalul de bord: 1.din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie si 2. am reusit sa-mi obtin diplomele necesare ca terapeut in terapii complementare”, anunța Liliana Ștefan pe Facebook.

Recomandari