Căutare Live

Lily James, copia fidelă a Pamelei Anderson, îmbrăcată în celebrul costum de baie din Baywatch. Uite ce bine arată

Lily James, actrița care joacă rolul Pamelei Anderson în mini-seria Pam și Tommy, a fost fotografiată în celebrul costum de baie din Baywatch, în care Pamela a înnebunit miliarde de bărbați în anii ’90. Asemănarea lui Lily James cu starul din Baywatch este izbitoare.

Lily James o interpretează pe Pamela Anderson în mini-seria Pam și Tommy, făcută după povestea de dragoste dintre Pamela și fostul ei soț, Tommy

Profimedia

Toată lumea își aduce aminte de Pamela Anderson în Baywatch, când ieșea din valurile mării în costumul ei roșu de salvamar, cu părul ud și răvășit, sau când frumoasa blondă alerga incredibil de atrăgătoare cu placa de surf în mână pe nisipurile aurii ale Floridei.

Cu imaginea aceasta au rămas în minte miliarde de bărbați din întreaga lume, iar costumul de baie roșu întreg al Pamelei, mulat pe corp, a devenit un articol vestimentar emblematic la nivel internațional.

Lily James filmează acum o mini-serie numită Pam și Tommy, despre viața Pamelei Anderson și a fostului ei soț, Tommy Lee. Lily James joacă rolul Pamelei Anderson în serial, iar Sebastian Stan, actor român în vârstă de 38 de ani, îl interpretează pe Tommy Lee.

Ca imaginea să fie completă și cât mai fidelă realității din Baywatch, Lily James a îmbrăcat costumul roșu la filmări.

Citește și: Lily James, în pielea Pamelei Anderson. Cum a trecut de la cupa B la DD fără operații estetice

Actrița de 32 de ani a trecut prin multe schimbări ca să semene cu starul din Baywatch. Din brunetă, a devenit blondă, și-a subțiat sprâncenele, iar stiliștii și make-up artiștii echipei de filmări i-au pus un bust nou. În costumul de baie roșu, bronzată, Lily James se aseamănă izibitor cu Pamela Anderson.

Pam & Tommy, serial despre Pamela Anderson și fostul ei soț, Tommy Lee

Serialul Pam și Tommy este făcut după povestea de dragoste dintre Pamela Anderson și fostul ei soț, Tommy Lee. Cei doi s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut, în 1995. Ea era pe atunci starul din Baywatch, iar el, bateristul trupei de heavy metal, Motley Crue.

Serialul are opt episoade, iar abordarea poveștii este mai degrabă comică și se leagă de publicarea casetelor video erotice ale cuplului.

Mai exact, mini-seria face referire la o casetă din 1995, cu imagini intime din luna de miere a Pamelei Anderson și a lui Tommy Lee, casetă care a fost furată din casa lor și distribuită online. Ulterior, cei doi soți au dat în judecată distribuitorul, dar au ajuns la o înţelegere conform căreia caseta a devenit din nou publică.

Adevărata Pamela Anderson și adevăratul Tommy Lee nu au nicio legătura cu mini-seria Pam și Tommy. Ba mai mult, vedeta din Baywatch susține că ar fi „un serial ieftin” și că nu a auzit de cei doi actori care îi interpretează atât pe ea, cât și pe fostul soț, Tommy Lee.

Serialul american Baywatch a bătut toate recordurile la acea vreme, cu peste un miliard de telespectatori pe săptămână.

Ce spune Cuza despre despărțirea de Ramona Olaru. Care este, de fapt, motivul rupturii relației, în opinia lui... Addison Rae a lansat o nouă modă fără să știe. Cum arată decolteul dublu care a făcut furori la Premiile MTV 2021...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x