Lily James în pielea Pamelei Anderson. Cum a trecut de la cupa B la DD fără operații estetice

Lily James, frumoasa actriță a cărei cariera a înflorit în ultimul an, va juca rolul vieții ei într-un film despre Pamela Anderson și iubitul ei.

Lily James intră în pielea Pamelei Anderson, având parte de o transformare completă

profimedia

Lily James intră în pielea Pamelei Anderson, având parte de o transformare completă. Astfel, de la rolurile ei din filme romantice, în care joacă mai mereu personajul inocent, Lily trebuie să se transforme acum într-o femeie sexy și îndrăzneață.

Frumoasa actriță are un corp pe care își permite să îl pună în valoare cu acest nou rol, deși a avut nevoie de unele îmbunătățiri. Puterea machiajului ne arată din nou că schimbările pot fi uluitoare.

Cum a trecut actrița de la cupa B la cupa DD fără operații estetice

Lily James a avut parte la filmări de o transformare de zile mari, după ce, ca prin minune, de la cupa B la sutien a ajuns la cupa DD, fără operații estetice. Stiliștii și make-up artiștii echipei de filmări au improvizat, iar Lily a avut un bust nou, din plastic, cât a jucat rolul Pamelei Anderson, pe parcursul filmărilor.

Actrița în vârstă de 32 de ani, care și-a vopsit părul blond pentru acest rol, a purtat o proteză de plastic în dreptul bustului pentru a arăta exact ca personajul său. În noul serial “Pam & Tommy”, Lily James va juca alături de Sebastian Stan, care va interpreta rolul lui Tommy Lee, cel care i-a fost soț Pamelei timp de trei ani.

Citește și: Dominic West, poză neașteptată cu soția lui după ce a înșelat-o cu Lily James. Ce imagine a trimis apropiaților de sărbători

Ce părere are Pamela Anderson despre acest nou serial bazat pe povestea ei

Pamela și Tommy au împreună doi copii, pe Brandon, în vârstă de 24 de ani, și pe Dylan, în vârstă de 23 de ani.

După ce a auzit că noul serial este în lucru, Pamela Anderson a declarat că “e un serial ieftin” și că ea speră că totuși e o glumă proastă. Mai mult, Pamela a mai spus că ea nu a auzit niciodată de acești actori, de Lily James și Sebastian Stan, care au fost lăudați pentru transformările lor, potrivit Daily Mail.

Frumoasa actriță e pregătită să redea cât mai fidel relația dintre Pamela Anderson și fostul ei soț, Tommy Lee. Serialul se va focusa pe faptul că cei doi s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut și pe caseta cu imagini intime din luna de miere care a ajuns să fie publică fără știrea lor, în 1995.

Citește și: Și-a înșelat soția cu colega de pe platourile de filmare. În ce ipostaze sexy s-a fotografiat Dominic West cu Lily James

Pe lângă prezentarea relației dintre Pamela și Tommy, serialul se focusează și pe caseta cu imagini intime în care apar cei doi. Filmul pentru adulți ar fi ajuns în online în 1995, după luna de miere a actriței cu Tommy Lee.

Ultimele știri