Lily-Rose Depp, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Cum arată tânăra la numai 21 de ani

Lily-Rose Depp este considerată deja una dintre cele mai frumoase femei din lume, chiar dacă are numai 21 de ani.

Lily-Rose Deep este considerată deja una dintre cele mai frumoase femei din lume

Antena 1

Fiica lui Johnny Depp și a Vanesei Paradis este o apariție superbă și nu e de mirare că marile case de modă o doresc pentru promovarea campaniilor lor. Tânăra are deja o carieră în modelling, a semnat cu multe case de modă de renume, dar nu stă departe nici de actorie.

Cum arată Lily-Rose Depp la numai 21 de ani

Recent, Lily-Rose este imaginea campaniei publicitare pentru brand-ul de lux Chanel, pentru colecția primăvară-vară 2021. Imaginea tinerei se potrivește de minune cu linia de promovarea a brand-ului, iar frumusețea sa este cu adevărat una ce te fascinează din prima clipă.Prezentarea colecției ce o are drept imagine pe Lily-Rose Depp s-a desfășurat în mediul online.Fiica actorului Johnny Depp este încă din anul 2015 o figură reprezentativă pentru brand-ul Chanel. Numai anul acesta a mai fost o dată imaginea campaniei Chanel Rouge Coco Flash lipstick. Deși vrea să se desprindă de succesul părinților ei și să aibă propriul nume, acesta calcă oarecum pe urmele părinților.

În anul 2010, mama sa, Vanessa Paradis a fost imaginea liniei de rujuri Rouge Coco, iar acum fiica sa este cea care reîmprospătează imaginea brand-ului.

Viața lui Lily-Rose Depp

Lily-Rose s-a născut pe data de 27 mai 1999 la Paris. Aceasta a venit pe lume la numai un an de când părinții săi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției The Ninth Gate. Părinții ei s-au despărțit în anul 2012.

Lily-Rose nu este singurul copil al cuplului Depp și Paradis. Aceștia mai au împreună un băiat pe nume John Christopher Depp III, născut pe data de 9 aprilie 2002.

Citește și: Comedia romantică „L'homme fidèle”, cu Louis Garrel, Laetitia Casta şi Lily-Rose Depp, din 20 septembrie în cinematografele româneşti

Lily Rose s-a remarcat până în acest moment și în industria cinematografică. A jucat în producția Planetariul, un thriller landat în anul 2016, în filmul de dragoste A Faithful Man și în The King, acolo unde interpretează un rol alături de Timothee Chamalet, iubitul său.Tatăl său, Johnny Depp, procese controversate

Anul acesta Johnny Depp a pierdut în instanță 2 procese importante. Atât cu tabloidul The Sun, dar și cu fosta sa soție, Amber Heard.

Magistrații au decis că publicația mai sus menționată avea suficiente dovezi să scrie că actorul a fost agresiv de mai multe ori cu Amber Heard atunci când erau căsătoriți.

Marele actor a pierdut și procesul cu fosta sa soție, Amber Heard. Actorul a fost numit de Curtea Superioară din Londra "bătăuș" și trebuie să-i plătească acesteia despăgubiri de milioane de dolari.

Actorul a fost exclus și din următoarele filme "Fantastic Beasts", după ce acesta a pierdut procesul de calomnie cu tabloidul britanic The Sun, iar locul său a fost luat de actorul danez Mads Mikkelsen.

Citește și: Ce se întamplă cu salariul lui Johnny Depp dupa ce a fost dat afară din Fantastic Beasts 3. Decizia surprinzătoare a studiourilor

Ultimele știri