Comedia romantică „L'homme fidèle”, cu Louis Garrel, Laetitia Casta şi Lily-Rose Depp, din 20 septembrie în cinematografele româneşti

Comedia romantică „Un om fidel/ L'homme fidèle”, regizată de Louis Garrel, cunoscut pentru rolurile din „Dreamers” şi „Godard Mon Amour”, va rula în cinematografele româneşti din 20 septembrie.

Comedia romantică „Un om fidel/ L'homme fidèle”, regizată de Louis Garrel, cunoscut pentru rolurile din „Dreamers” şi „Godard Mon Amour”, va rula în cinematografele româneşti din 20 septembrie.

Al doilea lungmetraj al lui Garrel, „Un om fidel”, a fost lansat anul trecut la Festivalul de la Toronto. În 2018, a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu, scris împreună cu Jean-Claude Carrière, la Festivalul de la San Sebastián. Anul acesta, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, a primit premiul special al juriului.

Marianne (Laetitia Casta) îl părăseşte pe Abel (Louis Garrel) pentru Paul, prietenul cel mai bun al lui Abel şi tatăl copilului ei. Opt ani mai târziu, Paul moare. Abel şi Marianne reîncep o relaţie, stârnind gelozia lui Joseph, fiul lui Marianne, şi a Evei (Lily-Rose Depp), sora lui Paul, îndrăgostită de Abel încă din copilărie. Pentru interpretarea ei, Lily-Rose Depp a primit o nominalizare pentru cea mai bună speranţă feminină la Premiile César 2019.

„Este un film despre sex şi moarte, despre prietenii destrămate şi, în general, este un film franţuzesc”, a spus Louis Garrel, care s-a căsătorit cu Laetitia Casta în 2017.

În vârstă de 36 de ani, Garrel a colaborat de-a lungul carierei începute în urmă cu trei decenii cu regizori precum Bernardo Bertolucci („Visătorii/ The Dreamers”), Michel Hazanavicius („Godard Mon Amour”), Arnaud Desplechin („Fantomele lui Ismael”), Xavier Dolan („Heartbeats”) şi, în repetate rânduri, cu Philippe Garrel şi Christophe Honoré.

Lungmetrajul va fi distribuit în România de Independenţa Film.

Sursa : news.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri