Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, și Colin Farrell fotografiați împreună în București

Lily-Rose a fost fotografiată împreună cu Colin Farrell în București. Aceltia se află în România pentru thrillerul S.F. „Voyagers”.

Lily-Rose a fost fotografiată împreună cu Colin Farrell în București. Aceltia se află în România pentru thrillerul S.F. „Voyagers”.

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, și Colin Farrell a fost fotografiați îmbrățișați Într-o pauză de filmare. Aceștia se află în București pentru thrillerul S.F. „Voyagers”,

Filmul „Voyagers” este regizat de Neil Burger, cunoscut pentru pelicule ca „Limitless/ Dincolo de limite” sau ”The Illusionist/ Iluzionistul”. Din distribuția cunoscută până acum fac parte Colin Farrell (conducatorul misiunii), Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead și Keean Johnson.

Lily-Rose a trecut rapid de la statutul de adolescentă, la cel de tânără foarte atrăgătoare. Aceasta, în vârstă de 20 de ani este fiica Vanessa Paradis și Johnny Depp. Ea încearcă să iasă din umbra părinților și se concentrează tot mai mult pe carieră. Cel mai recent proiect al său este „L'homme fidèle/ Un om fidel”, comedia franțuzească în care a ținut capul de afiș alături de Laetitia Casta și Louis Garrel.

Jurnaliștii de la Daily Mail au intrat în posesia fotografiilor realizate de Bogdan Neacșu și au remarcat schimbarea șocantă de look a vedetei. Colin și-a schimbat coafura odată ajuns în România. Actorul a renunțat la look-ul său vechi și a adoptat o atitudine mult mai dură”, scrie cotidianul din insula britanică.

Recomandari