Antena Căutare

Liviu Dragnea și Oana Leonte, presupusa lui iubită, au rupt tăcerea. Primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu

Liviu Dragnea are 59 de ani, dar iubește ca în tinerețe, cel puțin așa titrează mai multe publicații. Fostul lider al PSD ar avea o nouă iubită, mai tânără cu 34 de ani decât el: Oana Leonte. Cei doi au oferit și o primă reacție după ce în media au apărut articole despre relația lor.

colaj de imagini cu oana leonte si liviu dragnea Galerie
Liviu Dragnea are 59 de ani, dar iubește ca în tinerețe, cel puțin așa titrează mai multe publicații. Fostul lider al PSD a avea o nouă iubită, mai tânără cu 34 de ani decât el: Oana Leonte. Cei doi au oferit și o primă reacție după ce în media au apărut articole despre relația lor. | Hepta.ro

La nici un an de la despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea și-ar fi refăcut viața. Politicianul a avea o nouă iubită, care are doar 25 de ani. Tânăra este fostă sportivă și acum lucrează în învățământ.

Prima declarație a Oanei Leonte după ce s-a aflat de relația cu Liviu Dragnea

Oana Leonte a absolvit Colegiul Național „B.P. Hașdeu” după care a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a făcut master în Sociologie. În prezent este profesoară de franceză și conduce organizația de tineret a partidului lui Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie.

În trecut, tânăra a făcut volei la CSS Buzău și a cochetat cu moda, participând chiar și la concursuri de frumusețe. În prezent este ocupată cu organizația de tinere Alianța pentru Patrie.

Articolul continuă după reclamă

În mediul online se poate observa cum Oana Leonte este foarte implicată în ceea ce face și îl susține pe Liviu Dragnea. Ea distribuie o mulțime de postări care au legătură cu fostul lider PSD.

Citește și: Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa

Contactată de publicația Fanatik, Oana Leonte nu a fost deloc încântată de ideea de a confirma sau infirma relația pe care ar avea-o cu Liviu Dragnea. ”Ar trebui să răspund la această întrebare?”, a zis ea.

Nu a dorit să dea un răspuns tranșant, așa că a continuat: ”Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”.

Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a scris că are o relația cu Oana Leonte

”Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi.

Am spus de nenumărate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă. Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba.

Citește și: Liviu Dragnea și-a făcut o nouă iubită tinerică. Cum arată partenera lui, în vârstă de 25 de ani și cu ce se ocupă

Am mai aflat din aceleași articole că aș fi fost în Cuba. N-am ajuns până acum în această țară. Și mai înțeleg că tot noianul acesta de articole mincinoase identice a apărut la comanda celor enervați de apariția mea televizată de aseară.

Le dau o veste proastă. E doar începutul, băieți!”, este mesajul fostului politician social-democrat.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit după ce politicianul a fost eliberat

În urmă cu aproximativ un an, povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase ajungea la final. Publicațiile mondene notau că politicianul a părăsit casa pe care o împărțeau din cauza infidelității femeii iubite.

La acel moment, Dragnea nu a dorit să facă niciun comentariu. De cealaltă parte, Irina nega faptul că s-ar fi despărțit. Cu toate acestea, recunoștea că nu se afla în casa iubitului.

Citește și: Ce a postat Liviu Dragnea pe Internet, după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase. Cu cine și-a petrecut ziua de Sfântul Nicolae

”Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a zis Irina Tănase despre despărțire potrivit sursei citate.

Când a fost rugată să-l dea la telefon pe Liviu Dragnea, ea le-a sugerat jurnaliștilor să-l contacteze. Când aceștia i-au spus că nu răspunde, ea a zis: ”O să-i spun când o să-l văd”.

Cine este Gheboasa care cântă piesa „Dă-i țiganca”. Cum a devenit viral pe tiktok. În ce emisiune a participat... Bruce Willis, imagini adorabile alături de fiica sa de 10 ani. Actorul ia lecții de dans de la micuță după diagnosticul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x