Antena Căutare

Liviu Dragnea și-a făcut o nouă iubită tinerică. Cum arată partenera lui, în vârstă de 25 de ani și cu ce se ocupă

Liviu Dragnea a trecut peste despărțirea de Irina Tănase și și-a găsit o nouă parteneră de viață, cam de aceeași vârstă ca fosta iubită. Cine este și cum arată.

Liviu Dragnea și-a făcut o nouă iubită tinerică. Cum arată partenera lui, în vârstă de 25 de ani și cu ce se ocupă
Liviu Dragnea și-a făcut o nouă iubită tinerică. Cum arată partenera lui, în vârstă de 25 de ani și cu ce se ocupă | Hepta

Din informațiile care au apărut în presă, reiese faptul că Liviu Dragnea nu a stat foarte mult timp singur, după ce el și Irina Tănase au decis să se despartă. A trecut puțin timp până ce bărbatul a reușit să-și găsească din nou jumătatea.

Cine este Oana Leonte, noua iubită a lui Liviu Dragnea. Cum arată și cu ce se ocupă

Liviu Dragnea și-a făcut o nouă iubită tinerică, pe nume Oana Leonte. Aceasta, de meserie este profesoară de franceză, și are 25 de ani. Este implicată în proiectele politice ale lui Liviu Dragnea, iar pe contul ei personal de Facebook, aceasta postează foarte des imagini cu partenerul ei. Informația că cei doi ar forma un cuplu a apărut pe româniatv.net, însă la o privire pe contul de socializare al tinerei, ne putem da seama că lucrurile ar părea serioase.

Citește și: Ce a postat Liviu Dragnea pe Internet, după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase. Cu cine și-a petrecut ziua de Sfântul Nicolae

Liviu Dragnea ar fi părăsit-o pe Irina Tănase printr-un mesaj pe telefon, după care i-ar fi dat block. „Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus atunci Irina Tănase, potrivit sursei citată mai sus.

Noua iubită a lui Liviu Dragnea este foarte implicată în partidul iubitului ei, APP (Alianța pentru Patrie). De pe Facebook-ului ei reiese faptul că a absolvit facultatea de limbi străine și are 25 de ani. „De mai bine de jumătate de an Alianța Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casă, și cumva eu îmi doresc foarte mult să atrag lângă mine foarte mulți tineri.” a mai apărut în presă.

Citește și: Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa

„Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană, iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică, unde tinerii să trăiască fără grija zilei de mâine. Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură, turism”, a mai scris ea pe rețelele de socializare.

Ce a scris Irina Tănase pe internet, când se zvonea că s-a despărțit de Liviu Dragnea

Irina Tănase a fost contactată de jurnaliștii de la Cancan, însă nu a negat despărțirea de Liviu Dragnea. De asemenea, aceasta a mai spus că nu se afla acasă la iubitul ei.

”Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a zis ea despre despărțire potrivit sursei citate.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x