Liviu Vârciu, imagine rară cu Anda Călin. Ipostaza în care fanii rar i-au văzut

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Are o carieră de succes, dar este un om împlinit și în viața personală.

Liviu Vârciu trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste cu superba lui iubită, Anda Călin

Instagram

Așa cum se spune, în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică, Liviu Vârciu și-a găsit liniștea și echilibrul ăn brațele frumoasei Anda Călin, femeia care l-a făcut tată de două ori în ultimii ani.

Încă o dovadă a faptului că se iubesc și au o familie frumoasă este și cea mai recentă imagine publicată de artist, prima pe anul acesta, în care apare în brațele partenerei sale. Cei doi radiază de fericire și sunt extrem de bucuroși de ceea ce le-a oferit viața.Citește și: Toată lumea îl ştie pe Liviu Vârciu, dar puțini știu cum arată iubita lui, Anda Călin! Este extrem de frumoasă! | Foto

Chiar dacă Liviu Vârciu este cunoscut de o ţară întreagă, Anda Călin nu apare des în public, dar fotografiile în care cei doi sunt împreună au ajuns de multe ori la presă.

Iubita lui Liviu Vârciu este foarte frumoasă. Deși a adus pe lume doi copii, arată spectaculos. Ea apare mereu aranjată, coafată și machiată. Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte.

Liviu Vârciu este un bărbat împlinit

Liviu Vârciu trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste cu superba lui iubită, Anda Călin. Aceasta i-a dăruit doi copii, o fată și un băiețel, iar dintr-o altă relație acesta mai are încă o fată, pe Carmina, o domnișoară superbă.

Artistul are numai motive de laudă. Acesta este un om bogat din toate punctele de vedere. Are oameni care îl iubesc și îl respectă pentru ceea ce este el, iar din punct de vedere profesional, acesta tocmai a încheiat recent proiectul Te cunosc de undeva, iar acum apare pe micum ecran în emisiunea lui Nea Marin, care se difuzează de luni până miercuri, de la 20:30 pe Antena 1.

Citește și: Cum arată iubita lui Liviu Vârciu fără pic de machiaj! Tânăra mămică are o frumusețe naturală desăvârșită |Foto


Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri