Lora, imagine incendiară cu puțin timp înainte de Revelion. Artista și-a asortat ținuta cu masca

Lora a postat pe Instagram o fotografie în care poartă o ținută elegantă, cu puțin timp înainte de noaptea dintre ani. Vedeta și-a luat și o mască asorată și a transmis un mesaj la final de an.

Lora a transmis un mesaj la final de an 2020. Fotografia care i-a încântat pe fani

Instagram

Lora s-a fotografiat purtând o rochie lungă, roșie, cu decolteu adânc.

Mesaje şi urări de Revelion pentru oamenii dragi

Vedeta și-a asortat ținuta cu pantofii și cu masca și și-a transmis gândurile la final de an:

„Dragă 2020, înainte să ne despărțim vreau să știi că până la tine n-am cunoscut adevărata durere..dar m-ai învățat prea multe ca să te urăsc.

Până la tine, dorul, recunoștința, prezentul, responsabilitatea, prietenia, răbdarea, iubirea..le trăiam, dar nu la intensitatea de acum, le simțeam dar acum le SUNT. Dragă 2020..adio și mulțumesc pentru tot”, a scris Lora pe contul său de Instagram.

Anul 2020 a fost unul dificil pentru Lora

În anul 2020 Lora a întâmpinat grutăți care au ajutat-o să evolueze.

Citește și: Lora, fără lenjerie intimă, într-o rochie extrem de sexy. Cum s-a fotografiat artista, spre încântarea fanilor

După cum a spus, anul 2020 a învîțat-o ce înseamnă durerea. Recent, Lora și-a pierdut mama. Răpusă emotional d epierderea mamei sale, Lora a simțit nevoia de o perioadă de destindere așa că a plecat cu iubitul ei în Bali. Lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi droit Lora, iar pandemia de coronavirus a ținut-o pentru câteva luni bune departe de casă.

Citește și: Lora, pictorial incendiar pe rețelele de socializare. Vedeta s-a lăsat fotografiată în cele mai provocatoare ipostaze

Deși se afla într-un adevărat paradis, Lora s-a simțit chinuită de restrângerea libertății de a se întoarce în România.

Lora a rămas blocată în Bali, în pandemia de coronavirus

„Într-o perioadă în care nu eram bine psihic fizic, sufletește, aveam nevoie de un alt tablou, altă energie, dar în momentul în care cineva îți ia libertatea, instinctul e să vrei să fugi acasă. Chiar dacă e mai nasol”, spunea Lora pentru Gândul.ro.

Lora și Ionuț Ghenu au stat 5 luni în Bali, timp în care au trecut prin mai multe stări. Lora a reușit să treacă peste frică și a refelctat maim ult în perioada de blocaj:

„Blocajul ăsta a fost să-mi arate mie cât de frumoasă e viața asta când o lași să te ia prin surprindere. Am învățat foarte mult despre mine și ce trebuie schimbat la mine. Eu îmi doresc să fac parte din categoria oamenilor care evaluează. E o perioadă pe care am considerat-o cadou din partea Universului și din partea mamei mele. Am simțit acest cadou ca pe o pedeapsă la început, poate pentru că am pierdut controlul. Am înțeles că acel control e doar o iluzie. E o vorbă românească: Fă Rai din ce ai. Nu știu cât de bine ar fi fost dacă aș fi rămas în România. Cred că mi-a salvat viața acest blocaj în acest loc minunat. Văd lucrurile foarte frumos, foarte clar, nu mai simt nevoia să mă ghidez după popularitatea pe care unii oameni ți-o atribuie la un moment dat, și tot ei ți-o iau”, a povestit Lora pentru Gândul.

Lora a trecut cu fruntea sus peste greutăți și a continuat să-și bucure fanii cu muzica ei. În luna noiembrie Lora a lansat piesa „Dacă dragostea”.

Ultimele știri