Clipe grele pentru Lora, artista este în lacrimi! După trei luni de izolare, cântăreața este forţată să rămână în Bali: "Nu ni se dau banii, nu mai pot!"

Lora și Ghenu au ajuns în Bali pe data de 9 martie. Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță, însă din cauza pandemiei de coronavirus, au rămas blocați acolo, pentru ca s-au anulat zborurile.

Lora

Instagram/ Lora

Lora a primit din nou o veste proastă. Zborul de pe 9 iunie a fost anulat, iar artista a cedat și a început să plângă.

De trei luni, vedeta este izolată în Bali. Chiar dacă se află într-un loc de vis, Lora nu mai rezistă din cauza dorului de casă.

În urmă cu 3 luni, artista și iubitul ei, Ionuț Ghenu, plecau în vacanță, în Bali, și nici nu-și imaginau că vor rămâne blocați acolo.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă', a declarat Lora.

Vacanța din Bali s-a transformat într-un coșmar pentru Lora! "Am căzut, nu puteam să mă ridic. A fost o perioadă grea!"

Vedeta este nevoită să mai stea încă o lună în Bali, până la următorul zbor. Din păcate, Lora nu poate alege alt zbor, pentru că ar pierde banii și compania aeriană nu îi returnează.

Lora, cu ochii în lacrimi: 'Nu mai pot!'

Chiar dacă Bali este un loc superb, cântăreața nu prea mai rezistă și așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă. Lora a spus cu ochii în lacrimi că nu mai poate și că trece prin multe schimbări emoționale din această cauză.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin', a mai spus Lora.

Lora a făcut anunţul! Este vorba despre sarcină! Cum se pregăteşte artista să schimbe scutece

Lora și Ionuț Ghenu sunt nevoiți să închirieze o altă casă pentru următoarea lună.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri