Loredana le dă clasă puștoaicelor! Artista face senzație pe Instagram, la aproape 50 de ani! Fanii au reacţionat imediat

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și deși mai are foarte puțin până va împlini vârsta de 50 de ani, cântăreața arată cum nu se poate mai bine.

Loredana

Face ce face și îi înnebunește pe toți! Loredana Groza continuă seria aparițiilor incendiare. De această dată, cântăreața s-a fotografiat în mare, oferindu-le internauților o priveliște de zile mari!

La aproape 50 de ani, Loredana concurează cu puștoaicele de liceu la capitolul frumusețe.

Unde se răsfață Delia! Imagini din paradisul în care se relaxează vedeta! | Foto

Artista este în cea mai buna formă și arată că există cu adevărat tinerețe fără bătrânețe.

Artista a renunțat din nou la inhibiții, iar de această dată i-a lăsat pe bărbații ce o urmăresc pe rețelele de socializare să se bucure de o priveliște de senzație. Bustul generos al vedetei a ieșit foarte bine în evidență, motive pentru care masculii nu au mai putut să-și ia ochii de la formele sale apetisante. Lucru pentru care nu avem cum să-i judecăm!

Așadar, reacția admiratorilor săi nu a întârziat să apară. Comentariile fanilor au fost unele pe măsură, aceștia felicitând-o pentru cât de bine arată.

Dorian Popa, urmărit de probleme! Ce i s-a întâmplat artistului

La fel de mare a fost și numărul aprecierilor, internauții înroșind în doar câteva clipe butonul de like.

"Queen 🤩🤩 love you 💞💞", "Bravo Lory, esti super beton!😘🔥🌺🌺🌺", "Wow ce frumoasă ești și ce sexi ești 😘", "Aww ce bine arăți 😍😍😍💋💋💋💋", "Superbă Lori 😍👏👏ca întotdeauna . 🔝❣Îmi place la nebunie costumul de baie 🤩👏👏👏❤️", "Doamna , sunteți extraordinara", "Mișto Lory!..vacanța frumoasă,diva mea preferată!!!💋❤️", sunt doar unele dintre comentariile internauților de pe Instagram.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri